Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım değerlendiricem orayı dacnmmmm en iyi hastane suan ortadogu bende oraya hicran hnma gidiyrm
Canım muayene ücretleri ne kadar oranıncnmmmm en iyi hastane suan ortadogu bende oraya hicran hnma gidiyrm
Sağ ol canım onu da araştırayımAdana Cerrahi Tıp Merkezi Bülent Çetin'e gidiyorum. memnumum öyle korkutmuyor. sorduğun sorulara da yanıt veriyor. Doğum Ortadoğu hastanesinde oluyor
78 tl idi ama 80 tl olmuş pzts gidicem Allah nasip ederseeeCanım muayene ücretleri ne kadar oranın
canim sana ben de ortadoğu hastanesini tavsiye edeceğim ama Levent Toksoz den başkasına gitme derim o kadar süper bir doktor ki asla pişman olamazsın . benim eşim erkek doktora karşıyken bile bu doktoru çok sevdiyseSelam kızlar alanında uzman başından savmak için geçiştirmeyen ağzından kerpetenle laf alınmayan iyi bir doktor arayışındayım, önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler..
Algomed ya da özel adana hastanesi nasıl kızlar
Canım senin kasık ağrıların ne durumda.benimki azaldı gibi oldu.korkmaya başladım kötü bisi mı oluyor acaba diyeAlgomed ya da özel adana hastanesi nasıl kızlar
Peki ya metro nasıldır? Adanalı değilim daha bir yıldır falan burda yaşıyorum o yüzden pek bilgim yok sadece özel adanada emel hanıma gitmiştim mantar şikayetinden dolayı onu da beklediğim kadar ilgili bulamadımİlk gebeliğimde algomed özgür beydeydim... memnun muydum ehh.. yani ilgili gibi görünen ilgisiz bir doktor.. onu da şuan ki hamileliğimde doktor değişikliği ile öğrendim.. tekrar özgür beye gitmedim gitmem.. ama başka doktor var yok o hastanede onu da bilmiyorum. özel adana hastanesinde muzaffer beye kist tedavisi için gittim . sadece hasta bakıyor bilgi falan vermiyor.. onu da bıraktım sonrasında.. memnun olan var ama neyinden memnun olduklarını çözemedim lafı cımbızla yine alamadımşimdiki doktorumdan memnunum.. keşkee ilk gebeliğimde bulsaymışım diyorum..
Canım benim de kasık ağrılarım baya hafifledi çok şükür ama ben seviniyorum bu durumu sık sık ve şiddetli ağrılar da iyi değilmiş sanırım.benim dün üst bacaklarım baya ağrıdı temizlik yapmıştım sanırım ondan diye düşünüyorum onun dışında yemeklerden sonra şişkinlik ve gaz sancılarım oluyor bir de meme sancıları bunların dışında bir şeyim yok şimdilikCanım senin kasık ağrıların ne durumda.benimki azaldı gibi oldu.korkmaya başladım kötü bisi mı oluyor acaba diye
İkimiz için de herşey yolundadir insalalh salı gününe randevu aldım.sen ne zaman gideceksinCanım benim de kasık ağrılarım baya hafifledi çok şükür ama ben seviniyorum bu durumu sık sık ve şiddetli ağrılar da iyi değilmiş sanırım.benim dün üst bacaklarım baya ağrıdı temizlik yapmıştım sanırım ondan diye düşünüyorum onun dışında yemeklerden sonra şişkinlik ve gaz sancılarım oluyor bir de meme sancıları bunların dışında bir şeyim yok şimdilik
Ben de salı günü sağlık ocağında beta hcg baktıracağım tekrar.doktor için acele etmek istemiyorum karından ultrasonla görününceye kadar beklemeyi düşünüyorum aslında çok sabırsızım ama ben vajinal ultrasona cesaret edemem çünkü daha vajinismusu yeneli 3 ay falan oluyorİkimiz için de herşey yolundadir insalalh salı gününe randevu aldım.sen ne zaman gideceksin
Peki ya metro nasıldır? Adanalı değilim daha bir yıldır falan burda yaşıyorum o yüzden pek bilgim yok sadece özel adanada emel hanıma gitmiştim mantar şikayetinden dolayı onu da beklediğim kadar ilgili bulamadım
Karından görülmüyorsa vajinadan bakmıyorlar mıVajinal ultrasonla bakılmiyor ki canım.yani her doktor vajinal ultrason la bakmıyor.
Ortadoğuya karar verdik gibi canım sağ olasıncanım metroda sadece doğum yaptım onla ilgili bilgim yok. ben adana cerrahi tıpa gidiyorum. vajinal hiç bakmadı bu arada.. ama sana yakın mı değil mi bilemem tabii. özel adana maalesef o konuda ilgisiz. sadece muayene edip bırakıyor gerisi yok
Eğer sen acele etmezsen zaten 5.6. Haftalarda görünüyor karın ultrasonuyla hele de ultrason 3-4 boyutluysa.ben ilk oğlumda hiç vajinal ultrason olmadım ama 2.d kanamam da olunca doktor mecburen vajinal ultrasonla bakmam lazım bebeğin gelişimine net göremiyorum demişti.Karından görülmüyorsa vajinadan bakmıyorlar mı