Adana’da kızlık zarı dikimi doktor önerisi

Merhabalar,nişanlım tarafından düğüne yakın aldatıldığımı öğrendim ve ayrıldım ancak birlikte olduğum için korkularım var mensup olduğum çevrede önemli bir detay ilerdeki eşim bunu takacaktır soru işaretlerinin olmadığı bir hayat istiyorum, Adana’da kızlık zarı dikimi yapan doktor öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Ankarada geçiçi dusunuyorsan gökcen hocaya git kalıcı dusunuyorsan ıstanbulda harun özkan yada turgay var adanada bılgm yok malesef

Teşekkür ederim Gökçen Hoca’yı ben de takip ediyorum ama şehir dışında yapmak istemiyorum operasyonu.
Canım burda başlıklarda adanada kızlık zarı dıye arattır belkı bır seyler bulursun bıde ankarafa kızlık zarı diktirdim dıye bir baslık var orda herkes herkese yardımcı oluyor oraya yaz muhakkak snaa yardım edecek bırlıerı olur

Canım burda başlıklarda adanada kızlık zarı dıye arattır belkı bır seyler bulursun bıde ankarafa kızlık zarı diktirdim dıye bir baslık var orda herkes herkese yardımcı oluyor oraya yaz muhakkak snaa yardım edecek bırlıerı olur
Sen hangi doktoradan diktidin kalıcı mi

Back
X