Adanada önerebileceğiniz bir kadın doğum doktoru

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
40
kızlar adanada bana önerebileceğiniz ii bir dktr varmı

hem doğumumu yaptırsın hem takip etsin gebeliğimi..

nolur yardıımm

merhaba bende adanadayım geçen haftaya kadar daha karar verememiştim ama artık belli gibi metro hastanesine gideceğim allah izin verirse daha gitmedim ama giden akrabalarım var memnun kalmışlar doğum yönündende iyi ve ilgili bir hastane diye duydum inşallah sende iyi bir hastane bulursun ben gidersem bilgi veririm

a.s:
bende biraz araştırdım..hem fiatları hem dr ları..sanırım bende metro da doğum yaparım..orada yapan arkadaşlarım var 300 liraya..prensesler gıbı doğurdular..geçen hafta ferat erola gittim.metro hastanesınde..şimdilik memnun ama son aklım bilir:kedi:ben kararsızlardanım canım.. ama ferat bey hakkında iyi şeyler duydum..a.s.

walla kızlar özel adanaya gittim hiç beğenmedim. sonra metroparka gittim onuda beğenmedim.

şimdi karar verdim yarın metroya gidiyorum

kuzenim gitmiş çok memnun kalmış gül hanımdan bakalım inş. bende memnun kalırım

anobis. gittinmi canım0 metroya..beğendinmi merak ettim..ben nisan kontrolumde kadn doğum servisini gezdirmelerini rica edicem ..bide gözümle göreyim bakiim..doğum sonrası bakım da önemlii.beraber araştıralım bakalım.. sonuçları paylaşırız burda canım..

valla canım adanada ben gitmedim ama daha önce annem gitti annemin doktoruydu sonra gorumcem gidiyordu surekli ada zenci amerikalı muayene 100 lira diye duydum adı can okey tabi yazılışıdamı aynı bilmiyom malum yabancı olunca yanlız annem ölumden dondu adam sayesinde kurtuldu

can okaye..marsa da çalısıodu bir ara..bende hakkında iyi şeyler duymuştum..şuan nerde acaba**

ben metroparka gidiyorum selçuk doğana giden varsa nededn memnun kalmadığını benle paylaşabilirmi kafamda soru işaretleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…