L ltnbng Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 148 25 98 14 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #1 Kızlar bebegim 3 aylik.Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum.Hastane ve dr önerileriniz var mi??
yenievlii Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2017 201 143 103 11 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #2 ltnbng .!.: Kızlar bebegim 3 aylik.Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum.Hastane ve dr önerileriniz var mi?? Genişletmek için tıkla... Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim.
ltnbng .!.: Kızlar bebegim 3 aylik.Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum.Hastane ve dr önerileriniz var mi?? Genişletmek için tıkla... Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim.
L ltnbng Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 148 25 98 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #3 yenievlii .!.: Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim. Genişletmek için tıkla... evet yaptırdım. Çukurova Devlet Hastanesinde Ali Beye yaptırdım. Çok da memnun kaldım.
yenievlii .!.: Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim. Genişletmek için tıkla... evet yaptırdım. Çukurova Devlet Hastanesinde Ali Beye yaptırdım. Çok da memnun kaldım.
M mervedaozlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 39 10 38 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #4 ltnbng .!.: evet yaptırdım. Çukurova Devlet Hastanesinde Ali Beye yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... Bebimde 2.5 aylik oglum var bende sunnet yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum. Acaba genel anestezi mi yapiyorlar lokal mi?
ltnbng .!.: evet yaptırdım. Çukurova Devlet Hastanesinde Ali Beye yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... Bebimde 2.5 aylik oglum var bende sunnet yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum. Acaba genel anestezi mi yapiyorlar lokal mi?
M mervedaozlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 39 10 38 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #5 yenievlii .!.: Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim. Genişletmek için tıkla... Siz doktor bulabildiniz mi? Ozelde mi yaptircaksiniz devlettemi? Benimde oglum 3.5 aylik yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum.
yenievlii .!.: Acaba hangindoktorda yaptirdnz ben de suan arayiş icindeyim. Genişletmek için tıkla... Siz doktor bulabildiniz mi? Ozelde mi yaptircaksiniz devlettemi? Benimde oglum 3.5 aylik yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum.
L ltnbng Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 148 25 98 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ltnbng #6 mervedaozlem .!.: Bebimde 2.5 aylik oglum var bende sunnet yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum. Acaba genel anestezi mi yapiyorlar lokal mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum genel mi lokal mi diye ama ameliyattan çıkarken uyanıktı. Bence çok geç kalmadan yaptırın.Çünkü hareketlendiklerinde daha zor oluyor.
mervedaozlem .!.: Bebimde 2.5 aylik oglum var bende sunnet yaptirsammi beklesemmi diye dusunuyorum. Acaba genel anestezi mi yapiyorlar lokal mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum genel mi lokal mi diye ama ameliyattan çıkarken uyanıktı. Bence çok geç kalmadan yaptırın.Çünkü hareketlendiklerinde daha zor oluyor.