Adanada oturan anne adaylari varmi?

yagmur77

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.124
2
641
Adana
Arkadaslar adana da oturanlar varsa tanisalimmi?ben aslen ankaraliyim ama isten dolayi adanaya yerlestik.6 yildir burdayiz.

olsun be papatyacim bi gun o da olcak insallah.ama zaten bakarsin heniz degilmi.once evlenmen lazim tabi a.s . sevindim bu arada kac gundur adanadan kimse yok heralde deyip duruyodum.a.s.

merhaba canım bende adanalıyım ama suan alanyada yasıyorum ıkı yıl oldu buraya gelelı burayıda cok sevıyorum ama adana gıbı degıl ozellıkle ınsanları cok soguk

merhaba karamelek ve darkinlife.adana gercekten cok sicak.klimasiz yasanmaz burda.hele de hamisler icin.Allah yardimcimiz olsun kizlar.bu arada keske burda oturuyor olsaydiniz.bebislerimiz dogunca da gorusebilirdik.ne guzle olurdu dimi :-(

meraba yagmur bende adanada oturuyorum aralık annesiyim ama umarım cok ama cok saglıklı bi bebegin olur cok memnun oldum

Biri bana mı seslendiii.... Zaten benim cadı papaytam hemen varlığımdan söz etmiş saolsun.. Şeniz

merhaba yağmurcum... a.s. nasılsın... sıcaklarda nasıl gidiyor.. walla ben sıcak mıcak dinlemeden gezmelerime full devam ediyom malum soora gezmek zor olacak... laelaelaelaelae

gez canim henuz vakit varken bol bol gez.bende esimle takilip diyar diyar geziyorum valla halime bakmadan:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slm kambersiz düğün olmazmış ben de geldim aslen konyalıyım ama 4 yıldır burada yaşıyorum yağmucum tanışalım mı kısır filn yaparız ne dersin:dance:

Merhaba kızlar hoşgelmişsizniz.
Biz kaçtık Adananın sıcağından sabahları akşamları buzz gibi burası :))
Bebeişimiz de iyi canım,teyzelerini öpüyor.

Biri kısır mı dedi? Yapmayın sakın olmaz ben yokum Adanada.

kızlar adanalı anneler olarak buluşursanız bende varım gelirim zaten adana iftar buyluşması olacakmış nerde olursa olsun inşallah gidebilirim

Yazın o kadar Adana'daydım bi buluşma duymadım.Gelirdim duysaydım ben de..
Yoksa yaptınız da ben mi duymadım?
Buluşun bakalım p

kızlar adanalı anneler olarak buluşursanız bende varım gelirim zaten adana iftar buyluşması olacakmış nerde olursa olsun inşallah gidebilirim

süarcım canım benim çoook özledim seni... :1hug:
e tabi oğlumda kızını çok özledi.... Şeniz

Yazın o kadar Adana'daydım bi buluşma duymadım.Gelirdim duysaydım ben de..
Yoksa yaptınız da ben mi duymadım?
Buluşun bakalım p

Dark'cım yazın biz buluşma ayarladık bulşuştuk ama sanırım sana denek gelmedi... yada görmedin sen.. neyse kısmet başka sefere... kaydirigubbakcemile5

Adanali annisler bebisler icin alisverisleri nerelerdn yaptiniz?tavsye bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…