tly_daks Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2014 5 2 6 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #1 Merhaba arkadaşlar, aranızda Adana'da suda doğum yapan var mı? Yapanlar varsa şayet tavsiyelerini almak istiyorum teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, aranızda Adana'da suda doğum yapan var mı? Yapanlar varsa şayet tavsiyelerini almak istiyorum teşekkürler
Ezo22 Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 58 30 18 29 21 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #2 tly_daks .!.: Merhaba arkadaşlar, aranızda Adana'da suda doğum yapan var mı? Yapanlar varsa şayet tavsiyelerini almak istiyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum henüz yeni hamileyim ama bende araştırıyorum
tly_daks .!.: Merhaba arkadaşlar, aranızda Adana'da suda doğum yapan var mı? Yapanlar varsa şayet tavsiyelerini almak istiyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum henüz yeni hamileyim ama bende araştırıyorum
Handandandan Vuslata aşık gönül susmaya da razı.... Kayıtlı Üye 29 Mart 2015 20.192 101.414 598 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #3 Suda doğum yapabildiniz mi? Yaptıysanız Adana 'da mı yaptınız.. 34 haftalık gebeyim. Suda doğum yaptıran bir yer bulamadım
Suda doğum yapabildiniz mi? Yaptıysanız Adana 'da mı yaptınız.. 34 haftalık gebeyim. Suda doğum yaptıran bir yer bulamadım
Marskedisi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 183 243 53 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #4 Merhaba, konuyu aktifleştirebilir miyiz? Ben de arayıştayım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
P Portakalcicegi0901 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 2 2 1 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #5 Merhabalar, Adana'da suda doğum yaptıran bir yer bulabildiniz mi? Ben de başladım araştırmaya ama henüz bulamadım.
Merhabalar, Adana'da suda doğum yaptıran bir yer bulabildiniz mi? Ben de başladım araştırmaya ama henüz bulamadım.
Marskedisi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 183 243 53 31 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tly_daks #6 Yüreğir Devlet Hastanesi sitesinde kadın doğum bölümünde suda doğum ünitesi başlığı görünüyor ama aktif midir değil midir acaba bilen var mı?
Yüreğir Devlet Hastanesi sitesinde kadın doğum bölümünde suda doğum ünitesi başlığı görünüyor ama aktif midir değil midir acaba bilen var mı?