• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adana'da tedavi gören arkadaşlar

Morgxuxl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
885
10
96
44
İçel Mersin
benim bir arkadaşımın laporoskopi olması gerekiyor ve bunun için adana'yı düşünüyor. ancak adanada bu işi en iyi kim yapıyor araştırmak istedim. aranızda laporoskopi olupta memnun kalan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? kimleri tavsiye edersiniz?

canım bende laporoskopi oldum balcalıda... turan çetini duydukta gittik oraya ama tabi onun çok yoğun olmasından dolayı o yapmadı.... ama bende turan çetin diyorum kesinlikle....

ya bende tüp bebek için size sorsam önereceğiniz bir yer varmı diye???

Dr. Sefa Kelekcı cok ıyı vede docent onu onerırım Seyhan Uygulamada bu yenı acılan suleyman demırel bulvarındakı hastanede ayrıca Ortadogu Hast. dede hasta bakıyor kesınlıkle ona gıt hastane cok yenı tertemız ozel hastaneden daha ıyı fazla hasta yok tum ılgı ustunde cok memnun kalırsın.

Başkent hastanesinede giden hasta çok olduğundan tecrübelidirler diye düşünüyorum insanlar akın akın geliyor antepten urfadan daha farklı yerlerden.Ve başarı oranlarıda epey artmış diye duydum.

bende turan çetin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum kesinlikle turan çetin diyorum adanada tek oldugunu düşünüyorum içime çok sindii:16:

ben ilk denememi ankadada yapmıştım,daha transfer yapılmadan kararımı verdim olmazsa bir daha burda denemeyecem diyee..ki olmadıda..şimdi 2.denememi başknette yapıyorum hatta yarın transfere gidiyorum,umarım bu sefer olur ama allah korusun olmazsa bundan sonra gideceğim yer yine başkent...kalabalık olabilir ama herşeyini 4-4lük yapıyorlar gerisi allaha kalmış....

ben ilk denememi ankadada yapmıştım,daha transfer yapılmadan kararımı verdim olmazsa bir daha burda denemeyecem diyee..ki olmadıda..şimdi 2.denememi başknette yapıyorum hatta yarın transfere gidiyorum,umarım bu sefer olur ama allah korusun olmazsa bundan sonra gideceğim yer yine başkent...kalabalık olabilir ama herşeyini 4-4lük yapıyorlar gerisi allaha kalmış....

bende ankada da yaptırmıştım ilkinde murat bey yoktu birdaha gitmem dedim sonra merkeze murat bey geldi cuppp dalış yaptım merkeze sonucu harika oldu tabi önemli olan içimize neresinin sindiği murat erdemtok nerede ben orada yani

bende ankada da yaptırmıştım ilkinde murat bey yoktu birdaha gitmem dedim sonra merkeze murat bey geldi cuppp dalış yaptım merkeze sonucu harika oldu tabi önemli olan içimize neresinin sindiği murat erdemtok nerede ben orada yani

amkadayı hc ovenı gormedım ben ya

selamlar; murat erdemtok'u baya övmüşsünüz merak ettim gerçekten o kadar iyi bir uzman mı kendisi; ben de merak ediyorum yeni yeni araştırmaya başladım kendisini hep sizin gibi olumlu şeyler yazan olmuş teşekkürler

bugün biraz araştırdım dr. murat hocayı özellikle çalıştığı merkezi çok övdüklerini gördüm; merkezdeki hemşireler hakkında çok olumlu şeyler yazmışlar tabi önemli bu ayrıntılar

Son düzenleme:
Back
X