Adanada tüp bebek yaptıran arkadaşlar....

bende aynı merkezde yaptırdım,ilkinde tuttu canım.bebişim 10 aylık şuanda.inşallah seninde tutar

Ben adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.ama tutmadı.diğer arkadaşlar nerelerde yaptırıyor?ilkinde pozitif olan var mı?görüşlerinizi bekliyorum.

merhaba canım ben özel ankara adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.İlkinde tuttu çokşükür.Tavsiye ederim çok memnun kaldım çok ilgililer.

bende ankara tüpbebekte yaptırdım ilkinde tuttu cok memnun kaldım suan 6 haftalık gebeyim insallah 2 denemende tutar

Son düzenleme:
Ben adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.ama tutmadı.diğer arkadaşlar nerelerde yaptırıyor?ilkinde pozitif olan var mı?görüşlerinizi bekliyorum.

Canım bende Mersın lıyım.Adana da turan cetın tup bebek merkezınde ıkı defa tup denedım tutmadı.Bana sımdı Adana Ankara Tup bebek merkezını onerıyolar oraya gıdıcegım Sana da tavsıye ederım arkadasım hamıs.Benım de ıkı denememde basarısız oldu.Hakkımızda hayırlısı olsun canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…