Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ADANADA YAŞAYAN ANNELERİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
ADANA CUKUROVA İLÇESİNDE GÖNDERDİĞİNİZ ÖNERECEĞİNİZ KREŞ VARMI ?3 YAŞINDA BEZİ BIRAKMADI ACİL KRES ARIYORUM GUVENLE GÖNDERECEĞİM KREŞ ÇALISIYORUM ACİL BULMAM LAZIM COK TESEKKÜR EDERİMM ŞİMDİDEN İEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen büyük harfle yazmayınız ve konularınızı doğru bölümlere açınız.

Arkadaşlar Adana da yaşayan birileri bize yardımcı olsun lütfen.bende kreş arıyorum barajyoluna Kenan Evren'e yakın yerlerde olabilir

2yasindaki yavrum konusmaya baslamadan once sürekli parmagini sallayip himm diye sinirli sinirli bakiyordu okula sordugumda bir masalda geciyor diyorlardi.saglik sebeplerinden 1 ay okula gondermedim. Ve konusmaya baslayan oglum;sakın.yapma.hayirsessiz ol
ses istemiyorum.diye cigliklar atarak ogretmenim kizdi demeye basladi.daha oncede yanagindaki morlugu sordugumda oglum arkadasinin adini söylüyordu bunadaaciklamalari yere dogru egilmisti yaninda o arkadasi vardi dediler lakin o cocuguda bizzat kameradan cocugu yumruklarken gordum.7 olan mevcuta en cok 9 olur dediler el altindan16 kisi yaptilar ufacik sinifa sigdiramadilar.oglumu ve yeni gelen 5 kisiyi baska bir odada tuttular.asiri paracilar ve hep baska okullari kotuluyorlar.cok pismanim boyle bir hataya dustuk siz düşmeyin yavrulariniza yazik.bu rezilligin adi İLK KALEM ANAOKULUdur.

2yasindaki yavrum konusmaya baslamadan once sürekli parmagini sallayip himm diye sinirli sinirli bakiyordu okula sordugumda bir masalda geciyor diyorlardi.saglik sebeplerinden 1 ay okula gondermedim. Ve konusmaya baslayan oglum;sakın.yapma.hayirsessiz ol
ses istemiyorum.diye cigliklar atarak ogretmenim kizdi demeye basladi.daha oncede yanagindaki morlugu sordugumda oglum arkadasinin adini söylüyordu bunadaaciklamalari yere dogru egilmisti yaninda o arkadasi vardi dediler lakin o cocuguda bizzat kameradan cocugu yumruklarken gordum.7 olan mevcuta en cok 9 olur dediler el altindan16 kisi yaptilar ufacik sinifa sigdiramadilar.oglumu ve yeni gelen 5 kisiyi baska bir odada tuttular.asiri paracilar ve hep baska okullari kotuluyorlar.cok pismanim boyle bir hataya dustuk siz düşmeyin yavrulariniza yazik.bu rezilligin adi İLK KALEM ANAOKULUdur.

Canım okul ne zormus özellikle kres maddiayata dökmüşler tek amac ticari acelyaya gönderiyorum memnunum

Evet malesef cok zor bir is.süistimale cok acik.hayat anaokulu ile gorustum oraya gonderecegim.ziyapasada da subesi varmis konusun bir gorun bence

Back
X