Adanada yaşayanlar yazabilir miiiii ???

Adres lazım o yüzden ve o kisinin tc numarasına kadar tüm bilgileri var bende sadece adres yok durum çok karışık

noluyor hayırdır.karışık olan ne bilgiler var derken.mitçilikmi oynuyoruz

Son düzenleme:
hahah hayır tabikide sadece göndermem gereken bir hediye var askerime o yüzzden :)

konuyu açarken neden açıklama gereği duymadınız.ayrıca tc'yi siz söyleyip adresi adanalılarmı bulacak

direk askerlik yaptığı yeri yazıp adres sorsaydınız daha net anlaşılırdı sanırım,
çok karışık olmuş konunuz.

burası muhtarlık mı elinde tc nosu var kim nereden bilsin senin aradığın kişiyi..

Adres lazım o yüzden ve o kisinin tc numarasına kadar tüm bilgileri var bende sadece adres yok durum çok karışık

Burası nüfus idaresi mi? İyice abarttınız ya

konu kapatılmadan yorumumu yapayım
kargo şirketlerinde insanların bilgileri kayıtlı oluyo,bi kere ben bi mektup gönderecektim yurtiçi kargodan ismi soyismi verdim-şubeden alınacaktı
Adam bana ev adresini okudu "isterseniz eve gönderelim" diye
böyle şeyler olabiliyo yani,
hiç sağlıklı değil ama bi dene istersen...

ya da telefon numarasını ver,merkez şubeye adresine gönder
kargo oraya varınca bi şekilde telefonla ulaşırlar,gerekirse kendi adresine postalatır kargoyu,ek ödemesini yaparak...

Askerdeki birine hediye yollamam lazım ama adresi yok Adanalı arkadaşlar acaba yardımcı olabilir mi?

Bu şekilde konu açarsanız peşinden gelen en az 15 mesajı engellemiş olursunuz. Hem sizin işiniz daha rahat çözülür hem de konunuz dağılmaz.

Askerlik yaptığı üssün adresini biliyorsanız kargo şirketi yollar zaten. Bu bilgi için Adanalı olmaya bile gerek yok. Atıyorum İncirlik Üssü mü. İnternetten buranın adresini bulursunuz ordan da gideceği insana verirler. Zaten askerde öyle kargocu elini kolunu sallaya sallaya gidip adamın eline vermiyordur kargosunu muhtemelen.

arkadaşların dedği gibi adanalılar birşey yapamaz bu konu iin canım bende sevgilime kargo gönderdm süpriz olmasını istiyordum ama tek çare ona sormak oldu çünkü bölüğü tabur v.s bilmen mümkün değil mektup yollayacğm bahanesiyle adresini alabilirsin göndereceklerin süpriz olur yine

Google ye yaz adana askeriyesi falan diye cikar biseyler bulursun. Onudami burda arastircaniz ya

Bu arada adanali degilim ama suan star tv de adana yoresini gosteriyolar yemeklere bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…