Doğuma Hazırlık Adanadada dogum icin hastane ve dktr onerisi olan var mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mlk anns

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
1.271
1.153
63
37
Adanada dogum icin hangi hastaneden ve dktrdan memnun kaldınız arkadaşlar bekliyorum cevaplari

Adanada dogum icin hangi hastaneden ve dktrdan memnun kaldınız arkadaşlar bekliyorum cevaplari
Ben bebek tedavisi gördüm iki yıl oğlumun doktoru yeni adana hastanesinde cazip kocabaglı şuan guzelyali tip merkezinde kızımda Cazip bey burda olmaması sebebiyle erken doğumdan özel güney adana hastanesi osman çakar da dogum yaptım ikiside mükemmel doktor seni gerçekten rahatlatip bütün korkularını alıyorlar şuanda hine hamileyim ve doktorum altinkoza tip merkezinde Ersin sürmeliler ben evimin yakınlığı ve çevredekilerin tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım 3 ünüde öneririm hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Teşekkür ederim canm insallah sende sağlıkla alirsin kucağına insallah

Güzelyalı da esmen öztürkoğlunda doğum yaptım. Çok memnundum yine hamile kalsam yine ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…