hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #1 Mrh arkadaşlar,Adana'da bildiğiniz iyi fal bakan kimse var mı?Tabi herşeyi Allah bilir ama ihtiyaç işte..
Mrh arkadaşlar,Adana'da bildiğiniz iyi fal bakan kimse var mı?Tabi herşeyi Allah bilir ama ihtiyaç işte..
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #2 kızlar bi baksanız ya..
S sedefsedefsedef Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2011 31 2 88 Adana 27 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #3 hayat_gun .!.: kızlar bi baksanız ya.. Genişletmek için tıkla... Canım Merhaba Kenan Evren Bulvarında Ayşe Ablanın yeri var google da tlf çıkar öğren git,pişman olmazsın öptüm canım
hayat_gun .!.: kızlar bi baksanız ya.. Genişletmek için tıkla... Canım Merhaba Kenan Evren Bulvarında Ayşe Ablanın yeri var google da tlf çıkar öğren git,pişman olmazsın öptüm canım
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 27 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #4 pembesu71 .!.: Canım Merhaba Kenan Evren Bulvarında Ayşe Ablanın yeri var google da tlf çıkar öğren git,pişman olmazsın öptüm canım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım,bu bilgiyi kaybetmicem uygun bi zamanda ihtiyaç duyarsam değerlendirecem. :))
pembesu71 .!.: Canım Merhaba Kenan Evren Bulvarında Ayşe Ablanın yeri var google da tlf çıkar öğren git,pişman olmazsın öptüm canım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım,bu bilgiyi kaybetmicem uygun bi zamanda ihtiyaç duyarsam değerlendirecem. :))