Adanadaki en iyi kadın doğum doktoru

MUYAN

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1
0
6
35
Adana
Merhaba adanada bilinen en iyi memnun kaldığınız, önerebileceğiniz doktor varmı?

dilek coşkun önerebilecegim en iyi doktorlardan biri. gökmen sutgen kardesimin doktoruydu memnun kalmadi biraktı ona gitmeyi

dilek coşkun önerebilecegim en iyi doktorlardan biri. gökmen sutgen kardesimin doktoruydu memnun kalmadi biraktı ona gitmeyi
merhaba kardesinizin rahatsızlığı nedir, neden memnun kalmadı? ben de ortadoğu hastanesindeki türkan cengiz yılmaz dan memnun kalmadım. esime acık acık bu kızla cocuk olmaz dedi tavrı beni rahatsız etti bu tarz biriyse ben de hiç bulaşmayayım ama birden fazla kişi önerdi gökmen beyi. bir de dilek coskun hangi hastanede?

Merhaba adanada bilinen en iyi memnun kaldığınız, önerebileceğiniz doktor varmı?[/Q
sana tavsıyem orta dogu hastanesınde fılız hanım soyadını hatırlamadım ama en ıyısı en azından ustune dusuyor dıger doktorlar gıbı degıl rahım ıltıhabımı ne avrupa ne de seyhan uygulama hıc bırı bıtıremedı en son tavsıye uzerıne gıttım ve cok ılgılendı randevu almak ıcın 15 gun oncesnden arayacaksn cok yogun cunku

Bnde avrupa hospital berrin hanima gittim.hormonlarim yuksek cikti bebek istiyoruz bu ay dedim cokta sallamadi mart adetinde diane35e basla dedi.ki bu hapin dogum kontrol etkiside var.1ay oyle gitcek 3ay ilaci kullan e 3ayda hapin etkisi olsa 7ay!bn 7ay dahami beklicem bebek icin.oyuzden yrn baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum

Bnde avrupa hospital berrin hanima gittim.hormonlarim yuksek cikti bebek istiyoruz bu ay dedim cokta sallamadi mart adetinde diane35e basla dedi.ki bu hapin dogum kontrol etkiside var.1ay oyle gitcek 3ay ilaci kullan e 3ayda hapin etkisi olsa 7ay!bn 7ay dahami beklicem bebek icin.oyuzden yrn baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum

doğum kontrol hapının etkisi sadece kullandğn ay geçerli canım bırakınca etkisi devam etmiyo rahat ol.

doğum kontrol hapının etkisi sadece kullandğn ay geçerli canım bırakınca etkisi devam etmiyo rahat ol.

cnm bende sana ulascaktım dedınya dıane35 verdı doktorum dıye.ben bugun gıttım baska bı doktora bebek ısteyen bırıne dıane35verılırmı sacmalık bu dedı.sende tek bı doktorla yetınme baska doktorlara gıt.sımdı yumurta takıbı baslattı folık asıt verdı hem esım hemben kullancaz.ayrıca esımıde gormek ıstedı ben bazı doktorları anlamıyorum sankı meryem anayız nasıl tek kısılık tedavı uygularar dedı..bakalım artık ınsallah bukez bısıler olur..

cnm bende sana ulascaktım dedınya dıane35 verdı doktorum dıye.ben bugun gıttım baska bı doktora bebek ısteyen bırıne dıane35verılırmı sacmalık bu dedı.sende tek bı doktorla yetınme baska doktorlara gıt.sımdı yumurta takıbı baslattı folık asıt verdı hem esım hemben kullancaz.ayrıca esımıde gormek ıstedı ben bazı doktorları anlamıyorum sankı meryem anayız nasıl tek kısılık tedavı uygularar dedı..bakalım artık ınsallah bukez bısıler olur..

bende değiştirdim doktorumu canım başka bi doktora gidiyorum artık bakalım hayrlısı hakkımızda yaa

Back
X