kardeşiniz özel adana da mı yaşadı bu sorunu acaba ? Küvez , dr felan sorunu ordamı oldu ?
Ben de şuan özel adana ya gidiyorum muzaffer şengüle ama içime hiç sinmiyor başka dr bulmak istiyorum güven vermiyor bana adanayı çok bilmediğimden mecburen onu duydum diye gidiyorum ama hem hastane hem dr bakımından iyi bi dr tavsiye edermisiniz acaba?
Normal dogum yanlısı olsun istiyorum ayrıca dogum yapılcak hastanede yeni doğan yogun bakım ünitesi olup olmaması çok önemliymiş her hastane de yokmuş( allah gerek bırakmasın ama
![]()
Evet doğuma kadar hep özel adanaya gitmesne rağmen, bebek ve anne ateşli olduğu ve yeterli küvez olmamasından dolayı metroya götürüldü ambulansla. onuç olarak ne devamlı muayne olduğu dru yanındaydı ne de istediği hastanede doğum yaptı. Zaten metro ve özel adananın sahipleri aynı kişiler. Bana göre metro daha donanımlı. Eğer hastane tavsiyesi istiyorsan ve gebeliğin bayağı ilerlememişse sana metroyu ve burdan bikaç arkadaşın gittiği ortadoğu hastanesini öneririm. Tabiki bizim durum biraz farklıydı doğum erken ve sakıncalı bi durumda olduğu için, yinede insan her durumda güvenebileceği bir hastane istiyor karar senin bu durumu drunla konuş istersen önce.