Adanalı yada adanaya giden hamileler lütfen acil yardim....

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Merhaba arkadaşlar .. Acil yardiminiza ihtiyacım var .. Adanaya gideceğim hic bi bilgim yok bebeğimde ventrikül genişlemesi var hangi doktora gitmeliyim.. Fetal mr cekinilecek .. Kafami toplayamiyorum .. Balcalidan randevu aldım proftanda almalı miyum

Emar sonucu kaç günde çıkıyor şuan 28 haftaligim

Devlete mi gitmek istiyorsun devlet ise zaten baltalı araştırma hastanesidir. Marsa kadın doğum ve çocuk hastanesi var kontrole ben oraya gidiyorum.

Ama özele gideceksen metro hastanesinde Dr. Gökmen Sukgen var çok iyi herkes memnun
Bide ortadoğu var o da özel.

Allah yardımcın olsun bebekşerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğimiz inşallah Âmin

Tesekkur ederim dun selim büyükkurta gittik

Merhaba gecmis olsun. Balcali zaten uni. Olduğundan iyice araştırıyorlar. Ama başka doktor isterseniz. Medline Eray Memec çok iyidir. Özel muayenehane isterseniz ebru ünal var. Çok iyi bir doktor dur. Birinci kızım da riskliydi çok yardımcı oldu. Devlette ise marsa ibrahim kaya öneririm o da çok iyidir. Prof.olarak ş başkent hastanesinde bir bayan doktor vardı prof.adini hatırlatan adım riskli bebekler ile ilgileniyor ama çok sırası oluyor en erken 1 2 aya2ransevu veriyorlar. Isterseniz bayanın adını bulurum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…