ada'nın 60 kg olma arzusu ne zaman bıtecek?

ada93

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
15
0
16
Adana
arkadaşlar merhaba ben ada. gecen sene tam 14 kilo vererek 80den 66 kgya düşmüştüm.
fakat okul acılınca 5 ay gıbı kısa bır surede 10 kılosunu geri aldm ama yedıklerımın haddı hesabı yok ve agzım bos durmuyordu sankı zayıflamak ıcın cırpındıgım anlar gıtmıs kılo almak ıcn cırpınıyordum sımdı tekrar basladım ve umarım en kısa surede ben ve sizler kavusuruz istedigimiz kılolara.

Ada mücadelende sanada kolay gelsin bende 80 kilodan 70 kiloya düştüm 2 ayda tam dukanda değil ama dukanımtrak bi rejim uyguladım bu aralar biraz bozuyorum ama bugün itibariyle bozmamaya söz verdim kendi kendime umarım en yakın zamanda kurtuluruz kilolarımızdan 14 kiloyu naısl verdin pekii

bugün basladım dıyetıme baslangıc trıhım 25 şubat bakalım bıtıs nasıl olcak

aslına bakmamız gerekirse ben okula gıttım bır guzel arkadslarımın getrdgı tatlılar mıdeye ındırdım ama sabahcıyım ve sabah yakmısımdır umuduyla oglen dıyet yapmaya krar verdım ve anı bır kararla bu sıteye uye oldum.. ve sabah ne yediğimi bu nedenle gecıcem

öğle
=>bol yeşil salata az tuzlu ve haslanmıs yagsız tuzsuz tavuk

ara
=>nohut yahnısı ama cok cok az kucucuk bır kasede

ara
=>yarım dılım kepek ekmegı ve cok az beyaz peynır

akşam
=> bol yeşil salata ve haslanıs yagsız tuzsuz tavuk

suyuda oğlenden ıtıbaren ıcıyorum :))) kılom 77 arkadaslar...hedef baslıktakı gıbı 60

Ada mücadelende sanada kolay gelsin bende 80 kilodan 70 kiloya düştüm 2 ayda tam dukanda değil ama dukanımtrak bi rejim uyguladım bu aralar biraz bozuyorum ama bugün itibariyle bozmamaya söz verdim kendi kendime umarım en yakın zamanda kurtuluruz kilolarımızdan 14 kiloyu naısl verdin pekii

merhaba cok tesekkurler bıtter yazdıgın ıcın :))
benim ilk diyet deneyımım nesfit ile oldu sabah aksam yer oglen delı gıbı yerdım buna ragmen bır ayda 6 kılo verdim
daha sonra kalorı sayımı dıyetı yaptım 900 kalorıyı asmadım oylede 5 kılo verdım
en sonda proteın dıyetı yaptım sabah meyve sebze proteın ogle ve aksam proteın ve sebze yedım ve oylede 3 kılo verdım 1-2 hafta içinde.. sımdıde proteıne basladım :))

Hım ozaman sanaa benim yaptıklarımı anlatayım:)

sabahları 1 bardak yarım yağlı süt içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlenleri haşlanmış tavuğu gün içinde ne çorba varsa içine tiftiyorum
yanında yarım yağlı 1 tabak yoğurt çok açsam yanına yumurta
akşamlarıda genelde yumurta tavuk ürünü tarzı yiyorum
bi nevi dukan amaa dukan kadar sert değil ben bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim

1 gün proteğin yersem ertesi gün proteğin +sebze tüketiyorum
yüklenmeden yavaş yavaş ama meyve tatlı vs. ağzıma sürmüyorum
tabi 2 haftadır ipin ucunu kaçırdım hafta sonları abarttım amaa artık abartmıyacağım kalan 10 kilocuğuda yavaş yavaş vercem
hiç aç kalmadan devam ediyorum ben hayatıma benim diyetin adı dukanın amcasının oğlu:):):):)

Hım ozaman sanaa benim yaptıklarımı anlatayım:)

sabahları 1 bardak yarım yağlı süt içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlenleri haşlanmış tavuğu gün içinde ne çorba varsa içine tiftiyorum
yanında yarım yağlı 1 tabak yoğurt çok açsam yanına yumurta
akşamlarıda genelde yumurta tavuk ürünü tarzı yiyorum
bi nevi dukan amaa dukan kadar sert değil ben bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim

1 gün proteğin yersem ertesi gün proteğin +sebze tüketiyorum
yüklenmeden yavaş yavaş ama meyve tatlı vs. ağzıma sürmüyorum
tabi 2 haftadır ipin ucunu kaçırdım hafta sonları abarttım amaa artık abartmıyacağım kalan 10 kilocuğuda yavaş yavaş vercem
hiç aç kalmadan devam ediyorum ben hayatıma benim diyetin adı dukanın amcasının oğlu:):):):)

hahahah güzelmişş benımkıde benzıo aslında dukana sadece meyve var o da sadece sabah :) senınkınede proteın dıyetı denebılır tam olarak kac kılosun ?

hahahah güzelmişş benımkıde benzıo aslında dukana sadece meyve var o da sadece sabah :) senınkınede proteın dıyetı denebılır tam olarak kac kılosun ?

evlendiğimde 65 kilocuktum evlendim 8 ayda 80 oldum:( şuan 70 kiloyum inş. 60 ları görürüzz...

inşallah ya hıc zayıf olmadım hayatımda bılıyomsn.. ben henuz 18 yasındayım genc yasımda zayıflıgı goremezsem ne anlamı var hahahah :D

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bu diyet son diyetin olur, hedefine biran önce ulaşırsın.Lütfen hiç yılma,pes etme..Çıtır bi genç kız olduğunda aldığın hazzı inan ne bi pastadan ne de bir koladan alırsın. takipteyim :16:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bu diyet son diyetin olur, hedefine biran önce ulaşırsın.Lütfen hiç yılma,pes etme..Çıtır bi genç kız olduğunda aldığın hazzı inan ne bi pastadan ne de bir koladan alırsın. takipteyim :16:

amın cumlemızın :))
uarım son dıyetım olur cunku bıktım yasıtlarım tas gbı vucutlarla cırıt atarken ben koca basen koca kalcayla gecıyoru bıktım artık evden bıyere gıdecegım oluyor bı heves gıyınıyorum ama sonu husran oluyor ya sıgmıyorum ya mutlu olmuyorum goruntumden.. tesekkurler ugradıgın ve takıpte oldugun ıcın :))

amın cumlemızın :))
uarım son dıyetım olur cunku bıktım yasıtlarım tas gbı vucutlarla cırıt atarken ben koca basen koca kalcayla gecıyoru bıktım artık evden bıyere gıdecegım oluyor bı heves gıyınıyorum ama sonu husran oluyor ya sıgmıyorum ya mutlu olmuyorum goruntumden.. tesekkurler ugradıgın ve takıpte oldugun ıcın :))

inan duygularının birebir aynısını yaşıyorum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Hele bi zayıflayalım bak her şey nasıl düzeliyor,mutlu oluyoruz :)) bu arada boyun kaç?

inan duygularının birebir aynısını yaşıyorum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Hele bi zayıflayalım bak her şey nasıl düzeliyor,mutlu oluyoruz :)) bu arada boyun kaç?

:) sen kaç yasındasın ?
ve evet umarım oyle olur tek dılegım bu :D
boyu 1.75 kılom 77 olması gereken kılom 65 ama ben 60 olmak ıstıyorum :))

yaaaa kendımızor tutuyorum yemek yememek ıcııınnnn... annemde ınadıma ıvır zıvır doldurmus sankı evı
neyse regl donemım yaklasıyor ve regl donemı tatlı krızlerı demekır... napsam napsamda kılo almasam dedm. corbayı cok severım. regl olur olmaz corba dıyetıne baslıycam bu dıyette her cest corba ıcılıyor yanı az tuz az yag az karbonhıdrat ıcermeli... ve sureklı corba ıcılcek gunde toplam 5 kase cok zorlanılırsa altı kahvaltı ogle aksam yemegı yokk.. böylece kılo almamıs vermıs olcammm.

canım kesinlikle diyet yaparak değil yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak çok kolay zayıflayabilirsin tabi en fazla 15 kilo fazla varsa eğer daha fazla ise dr kontrolünde olmalısın.

Canım yaşın küçükmüş daha verirsin ama önlemini şimdiden alman gerekir bende 22 yaşındayım dediğin gibii sıkmadan devam et ve verdikten sonra almamak daha önemlisii haa gayret :)

canım kesinlikle diyet yaparak değil yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak çok kolay zayıflayabilirsin tabi en fazla 15 kilo fazla varsa eğer daha fazla ise dr kontrolünde olmalısın.

tesekkurlerrr :)

Canım yaşın küçükmüş daha verirsin ama önlemini şimdiden alman gerekir bende 22 yaşındayım dediğin gibii sıkmadan devam et ve verdikten sonra almamak daha önemlisii haa gayret :)

basarcagmza ınanıyorumm :))

okuyorum :) bi de nerde o günler diye bir şey yok tamam mı?? biz yapıcaz

aynen bugun superdı mınık kacamaklar dısındaaaa :)ama diyete odaklandım yanı eskısı gıbı degılım o 14 kılo verdgm donemden daha kararlıyım sadece aldıgım kılolara sınırenıyorum :D

gelelııımmm fasulyenın faydalarına :D:D

sabah

5bucukta uyandım (sabahcıyım) o saatte mıdem hıc bır sey alamıycagı ıcın bır guzell mınık kutulara kahvaltılıklar koydum 2 dılımde kepek ekmegı koydum cantaya okulda bır guzel yedım cokda zevklı oldu

oğlen
tavuklu salata
yarım kase sehrıyelı corba

aksam
tavuklu salata
yarım porsıyonunda yarımı makarna

2,5 lt su

kacamaklar: 2 ısırıkdöner
arkadsm yyordu dayanamadımn mınıcık mınıcık yedım ama gercekten azdı

spor: baya baya her fırsatta yurudum
okulda her tenefus bahcde
dersaneye gıderken 4 durak gerıde ındım
dersanede yemek yıycek yer bulamadık ve arkadslarımda doner yıcektı
20 dk mesafe yuruduk baya uzaktı bende tavuklu salatamı yedım orda
ve eve donerkende 3 durak gerıde ındım yurudum

bugunde boyle gectı martın 3ünde tartılcam kızalar bakalım bakalım 77den kaca dusmus olcam :))) tabı ınsallahhhhh

Back
X