• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adem elması mekke cevizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi batci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batci

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
229
80
18
29
Kızlar belki beni bilenler vardır 1,5 senedir hamile kalmaya çalışıyordum çok şükür hamileyim 🌸 Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana tevafuk olarak eylülde umreden 2 tane adem elması gelmişti. Eşimle zar zor kırdık çekirdeğini çıkardık bi tanesini anca rendeleyebildik aşşırı zor bildiğiniz sert plastik rendelemek gibi bişey. Neyse bi taneyi rendeledik bala karıştırdık TAHTA KAŞIKLA her gün karı koca birer kaşık tükettik ve o ay hamile kaldım 😁 şimdi diğer çekirdek elimde kaldı ben de ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum sadece kargo ücretini ödese yeterli. İnşallah giden kişiye de şifa olur 🌸
IMG_8046.webp

Kızlar belki beni bilenler vardır 1,5 senedir hamile kalmaya çalışıyordum çok şükür hamileyim 🌸 Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana tevafuk olarak eylülde umreden 2 tane adem elması gelmişti. Eşimle zar zor kırdık çekirdeğini çıkardık bi tanesini anca rendeleyebildik aşşırı zor bildiğiniz sert plastik rendelemek gibi bişey. Neyse bi taneyi rendeledik bala karıştırdık TAHTA KAŞIKLA her gün karı koca birer kaşık tükettik ve o ay hamile kaldım 😁 şimdi diğer çekirdek elimde kaldı ben de ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum sadece kargo ücretini ödese yeterli. İnşallah giden kişiye de şifa olur 🌸Eki Görüntüle 3670830
Bana gönderir misiniz

Back