Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lucrın ıgne mi.? Banada oyle tedavı uyguladılar basarısız oldu .adenomıyozıs yumurta kalıtesınındusuruyo dendı .Ben varım :) doktor doktor dolaştım 3 tüp bebek yaptırdım hiçbiri adenomiyozisi tespit edemedi. Son tüp bebek yaptırdığım doktor teşhis etti.Bir iğne yaptırdı geçici menapoza soktu beni 8-10 gün kadar sonra tedaviye başladık ve şuan ikizlerim olacak İnşaAllah
Sızın durumunuz nedır ?Kızlar aranızda adenomiyozis/endometriozis tanısı olup gebe olan var mıdır?
Evet lucrin depot yaptık. Yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için Redostim günde 2 tane, Imprly günde 1 tane, folicus 1 tane kullandımLucrın ıgne mi.? Banada oyle tedavı uyguladılar basarısız oldu .adenomıyozıs yumurta kalıtesınındusuruyo dendı .
Sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen varım :) doktor doktor dolaştım 3 tüp bebek yaptırdım hiçbiri adenomiyozisi tespit edemedi. Son tüp bebek yaptırdığım doktor teşhis etti.Bir iğne yaptırdı geçici menapoza soktu beni 8-10 gün kadar sonra tedaviye başladık ve şuan ikizlerim olacak İnşaAllah
Âmin İnşaAllah. Serdar Koç. İnstagram hesabı var takip edebilirsinizSizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Doktorunuz kimdi bilgi verebilir misiniz?
Merhaba bu ilaçları tüp bebek öncesi ne kadar süre kullandınız acabaEvet lucrin depot yaptık. Yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için Redostim günde 2 tane, Imprly günde 1 tane, folicus 1 tane kullandım
Takviyeleri 2 ay kullandım ama bir ayda bile faydası oluyorMerhaba bu ilaçları tüp bebek öncesi ne kadar süre kullandınız acaba