Adenomiyozis ve gebelik

Ben varım :) doktor doktor dolaştım 3 tüp bebek yaptırdım hiçbiri adenomiyozisi tespit edemedi. Son tüp bebek yaptırdığım doktor teşhis etti.Bir iğne yaptırdı geçici menapoza soktu beni 8-10 gün kadar sonra tedaviye başladık ve şuan ikizlerim olacak İnşaAllah
Lucrın ıgne mi.? Banada oyle tedavı uyguladılar basarısız oldu .adenomıyozıs yumurta kalıtesınındusuruyo dendı .

Ben endometriozis var yani cikolata kisti diyosun demi. Baskılama yaptı 2 ay rahmi dinlendirdi ayda bir lucrin vurarak. Şuan hamileyim 1.5 sene öncede hamileydim ikiside tüp bebek

Merhabalar bende adenomiyozis teşhisi konulup tüp bebek yoluyla gebe kalabildim. Su an bebegimi kucagima aldim. Çok zor bir hastalik doktorlar tarafından çoğunlukla miyom ile karıştırılıyor en son gittigim doktor adenomiyozis oldugunu normal yolla asla gebe kalamiyacagimi acil tup bebek yaptırmam gerektiğini belirtti once 3 ay baskilama yani gecici menopoza soktu daha sonra transfer yaptı. Ilk deneme de şükürler olsun tuttu. Adenomiyozis konusunda doktor Yücel karamani tavsiye ederim.

Ben varım :) doktor doktor dolaştım 3 tüp bebek yaptırdım hiçbiri adenomiyozisi tespit edemedi. Son tüp bebek yaptırdığım doktor teşhis etti.Bir iğne yaptırdı geçici menapoza soktu beni 8-10 gün kadar sonra tedaviye başladık ve şuan ikizlerim olacak İnşaAllah
Sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Doktorunuz kimdi bilgi verebilir misiniz?

benim doktorum da gebeliğe engel değil diyor, anlamadım gitti. Hastalık aynı ama her kafadan bir ses.. eşimin sperm hızı düşüktü o normale geldi bakalım nasıl olacak.. çok sancılı bir süreç . Aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah sonuç alırım :(

Back
X