• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenomyozis ameliyatı olan hiç çocuğum yok çocuk istiyorum

321melek123

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
43
32
288
On yıldır evliyim. Hiç çocuğum olmadı. Adetlerim düzenli, hormon değerlerim düzenli ilk başta doktora gidince herşey temiz çıkmıştı son 5 yıldır doktora gitmiyorum. 5 yıl önce herşey normal denmişti ancak şimdi adenomyozis varmış. Bunu ameliyatını olup hamile kalan ya da tüp bebek aşılama hamile kalan var mı. Doktor tavsiyesi istiyorum inşallah erken görüp cevap verirsiniz.

On yıldır evliyim. Hiç çocuğum olmadı. Adetlerim düzenli, hormon değerlerim düzenli ilk başta doktora gidince herşey temiz çıkmıştı son 5 yıldır doktora gitmiyorum. 5 yıl önce herşey normal denmişti ancak şimdi adenomyozis varmış. Bunu ameliyatını olup hamile kalan ya da tüp bebek aşılama hamile kalan var mı. Doktor tavsiyesi istiyorum inşallah erken görüp cevap verirsiniz.
Varsa ve ameliyat olacaksınız olun bi 10 yıl daha kaybetmek ister misiniz. Benim başımdan 2 ameliyat geçti çocuğum olsun yeter ki diye bazı şeylere inat etmemek lazım amh değeriniz kaç 10 yıl aşırı uzun zaman

Kızlar bilgisi olan var mı ?
1750102002974.webp

Varsa ve ameliyat olacaksınız olun bi 10 yıl daha kaybetmek ister misiniz. Benim başımdan 2 ameliyat geçti çocuğum olsun yeter ki diye bazı şeylere inat etmemek lazım amh değeriniz kaç 10 yıl aşırı uzun zaman
Hormon değerleri herşey normal dedi doktor ama rahim yapısı sorunlu dedi. Bnde ameliyat mı tedavi mi nasıl yaptılar diye soruyorum. Rahime zarar vermeden adenomyozis dokusunu iyi temizleyen doktor var mı tecrübesi olan diye buraya sorayım dedim . zaten herşey normal diye akışına bıraktık demek görememişler

Tekrar doktora gitmeni öneririm. Şunu düşünüyorsun sanırım hamilelik vardı anlaşılmadan polipler alındı diye düşündün ama bn hormonal gecikme diye düşündüm.
Yok canım polipten önce hamilelik vardır demiyorum zaten test yapılmıştı doktor olmadığını söylemişti bende ameliyattan sonra kalmış olabilirmiyim acaba diyorum bi kaç kişi polipleri temizlendikten sonra hamile kalanlar olmuş onları söylemişlerdi o yüzden .

Yok canım polipten önce hamilelik vardır demiyorum zaten test yapılmıştı doktor olmadığını söylemişti bende ameliyattan sonra kalmış olabilirmiyim acaba diyorum bi kaç kişi polipleri temizlendikten sonra hamile kalanlar olmuş onları söylemişlerdi o yüzden .
Evet olabilir inşallah olur hayırlı haber alırsın. Rahime kan can geldi orası tarla gibi düşün kazmayla kazarsan tarla hava alır. Orasıda havalandı çocuk olabilir

Back
X