- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
canım benimde 5 gun gecti 3 gun once test yaptım ve nagatıftıkı butun belirtileri yaşıyorum :) psikolojik olarak iyi değilim artık..Allahtan umut kesilmez ama bakalım inşallah oluruz. Bana doktor stresten diyor stres yapma ama elde değil :)6 gun oldu bugun adet tarihim gecikeli 5 nci gunu iki idrar testo yaptm birsey cikmadi bugun kan testi verecegim.
Adet yada gebelik belirtiniz varmı?
Benim adetten önce kasiklarim agrir ve mutlaka bir tane köklü sivilcem çıkardı bu ay yokhamilelik belirtisine benzer olaraksa migde yanması ekşimesi var acayip gazım var durmadan geğiren yellenen bi insana dönüstm ki ilk hamilelgmdede 3 ay gaz problemi yasamistim..
Sizde durumlar nedir adetiniz gecikdimi belirtiniz varmı test yaptinizmi negatifmi pozitfmi gelin sohbet edelim
Bende şimdi kan testi verdm aksama cikar sonucu muhtemelen benmde hc gecikmezdi ama 6 cı gunum bugun gecikmede adet olsaydm yarn bitecekti bende iki kere idrar testi yaptm 5 nci gunde negatif benmde hc umudum yok ama baklm kanda ne cikacak buraya yazagim aksamBenimde 3 gün geçti adetim bugün test yaptım negatifgenelde düzenlidir adetim. adet olacakmış gibi karın ağrılarım oluyo ara ara, bu durum iki haftadır var, karnım çok şiş patlayacak gibiyim bazen de basım dönüyo.akintim iki haftadır var su gibi. başka belirtim yok. Ama artık umudumu kestim gibi
Ben gebelik beklemiyordm suan planlamiyordum oyuzden sitrste yapmdm hatta takvimime bi baktm 4 gun gecmis adetin geciktigini bile fark etmemistm ama tabi fark edice gecem gunduzume karsti sitres yaptm hakkimizda hayrlisi olsun insAlalhcanım benimde 5 gun gecti 3 gun once test yaptım ve nagatıftıkı butun belirtileri yaşıyorum :) psikolojik olarak iyi değilim artık..Allahtan umut kesilmez ama bakalım inşallah oluruz. Bana doktor stresten diyor stres yapma ama elde değil :)
Maalesef beklenen geldiBen gebelik beklemiyordm suan planlamiyordum oyuzden sitrste yapmdm hatta takvimime bi baktm 4 gun gecmis adetin geciktigini bile fark etmemistm ama tabi fark edice gecem gunduzume karsti sitres yaptm hakkimizda hayrlisi olsun insAlalh
Üzülmeyin lütfe her nasip vaktine esirdir eminim en güzel zamanda gelip yüzünüzde güller açtıracaktırMaalesef beklenen geldi30 yasindayim ekimden beri deniyoruz , artık bebeğimiz olsun dedik deprem oldu İzmir'de stres, başka yerlerde kalma derken iki ay boşa gitti, bu aydan umutluydum yine olmadi.insallah Allah herkese gönlünden geçeni en kısa zamanda nasip etsin.
benim de bu ay gecikti ama kasıklarımda ağrı var yakında olurum gibi6 gun oldu bugun adet tarihim gecikeli 5 nci gunu iki idrar testo yaptm birsey cikmadi bugun kan testi verecegim.
Benim adetten önce kasiklarim agrir ve mutlaka bir tane köklü sivilcem çıkardı bu ay yokhamilelik belirtisine benzer olaraksa migde yanması ekşimesi var acayip gazım var durmadan geğiren yellenen bi insana dönüstm ki ilk hamilelgmdede 3 ay gaz problemi yasamistim..
Sizde durumlar nedir adetiniz gecikdimi belirtiniz varmı test yaptinizmi negatifmi pozitfmi gelin sohbet edelim
Ben de geç kaldım gebelik düşünmek için iş güç derkenÜzülmeyin lütfe her nasip vaktine esirdir eminim en güzel zamanda gelip yüzünüzde güller açtıracaktırbende kan testi vermistim sabah sonuc 0.1 negatif gebelik planlamiyorduk ama acaba kazami oldu diyorduk ama degilms ilk kez adetim bukadar gecikti sasknm oyuzdn bir kadin dogum uzmanina randevu aldm ikinciyi istemiyoruz diyorduk gozumuz epey korkmus cnku olma ihtimali bile bizi baya mutlu etti oyuzden bu aydan snra artk calismalara devammm☺
Gebelik yoksa adet olmak en iyisi zaten hic bisi yokken adet gecikince daha kotu oluyor insan umitleniyorbenim de bu ay gecikti ama kasıklarımda ağrı var yakında olurum gibi
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insAllah bende cok erken anne oldum sizin yasiniz cok iyi bence anne olmak icin eminim daha bilincli bi anne olursunuzBen de geç kaldım gebelik düşünmek için iş güç derkenİnşallah mutlu haberler alacağımız günler de gelir
Teşekkür ederim , siz de öylesinizdir eminim kiRabbim en kisa zamanda nasip etsin insAllah bende cok erken anne oldum sizin yasiniz cok iyi bence anne olmak icin eminim daha bilincli bi anne olursunuz
Merhaba güzel haber aldınız mı bende de aynı belirtiler var merak ettim6 gun oldu bugun adet tarihim gecikeli 5 nci gunu iki idrar testo yaptm birsey cikmadi bugun kan testi verecegim.
Maalesef cnm 11gecikme gunumde adet oldum ama mogde yanmam basdonmem adetim bitmesine ragmen devam etti yani baska bisile alakali demkki hormon testi ve genel kan testi yaptrdm smdi neden oluyor diye yarn sonuclarni almya gidecegmMerhaba güzel haber aldınız mı bende de aynı belirtiler var merak ettim
Anladım teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsunMaalesef cnm 11gecikme gunumde adet oldum ama mogde yanmam basdonmem adetim bitmesine ragmen devam etti yani baska bisile alakali demkki hormon testi ve genel kan testi yaptrdm smdi neden oluyor diye yarn sonuclarni almya gidecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?