• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 3 gün gecikti testim silik çıktı

Yagmur6897

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
6
1
16
Kızlar neredeyse 1 yıldır gebelik düşünüyorum daha önce hiç gebelik yasamadim Mayıs ayının başında doktor rahim ağzında yara olduğunu ve yumurtalıkların multikistik görünümde olduğunu söyledi ayrıca birazcık kilo alırsan pcosa çevirir çok yatkınsın o yüzden sana özel vitamin baslayalim 3 ay kullan dedi. İnfertpro diye bir vitamin.
Son adet tarihim 20 Mayıs döngümde 27 gün bugün reglim 3 gün gecikince test yaptım silik çıktı çok şaşkınım ama regli olucak gbi şiddetli sancilarda çekiyorum göğüs hassasiyetim vardı 2 gündür azalmış durumda okuduklarimdan dolayı kimyasal olmasından korkuyorum normal bir durum mudur bu? IMG_20250617_110244_238.webp

Eklentiler

• IMG_20250617_110255_130.webp
    IMG_20250617_110255_130.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Kimyasal diye düşünmek İçin erken değil mi önce doktora gidip hamileliği kesinleştirmelisiniz. Hamilelik zaten kasıkta sancıyla başlıyor. Birkaç gün daha bekleyin zor olduğunu biliyorum ama zaten adet olacaksanız onu tutmanın imkanı yok o yüzden aklınızı başka şeylere vermeye gayret edin adet söktürücü bir şey de sakın yapmayın bir haftaya netleşir zaten. İnşallah hayırla afiyetle sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza amin 🌺

Kimyasal diye düşünmek İçin erken değil mi önce doktora gidip hamileliği kesinl🌸eştirmelisiniz. Hamilelik zaten kasıkta sancıyla başlıyor. Birkaç gün daha bekleyin zor olduğunu biliyorum ama zaten adet olacaksanız onu tutmanın imkanı yok o yüzden aklınızı başka şeylere vermeye gayret edin adet söktürücü bir şey de sakın yapmayın bir haftaya netleşir zaten. İnşallah hayırla afiyetle sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza amin 🌺
Teşekkür ederim haklısınız çok sağolun 🌸

Teşekkür ederim haklısınız çok sağolun 🌸
Rica ederim ne demek ben önceki hamileliğimi iki hafta gecikmeyle öğrenmiştim 2,5 aylıkken kaybettim ama sebebi belli değil tabii. Yani ilk birkaç gün netleştirmek ve endişelenmek için çok erken. Beklemenin zorluğunu da biliyorum çünkü deneme sürecindeyim ben de. Fakat başka yapacak bir şey yok. Rabbim kolaylaştırsın inşallah hepimiz için 😊

Rica ederim ne demek ben önceki hamileliğimi iki hafta gecikmeyle öğrenmiştim 2,5 aylıkken kaybettim ama sebebi belli değil tabii. Yani ilk birkaç gün netleştirmek ve endişelenmek için çok erken. Beklemenin zorluğunu da biliyorum çünkü deneme sürecindeyim ben de. Fakat başka yapacak bir şey yok. Rabbim kolaylaştırsın inşallah hepimiz için 😊
Amin inşallah Allah bilir herşeyin vaktini sabretmek lazım ben adet olmayı bekliyordum o yüzden cok şaşkınım ne yazdığımı bildiğimden bile emin değilim şuan. Rabbim gerçekten isteyenlere, bakabilecek gücü ve sevgisi olanlara evlat hasreti çektirmesin kucaklarını doldursun inşallah umarım en yakın zamanda seninde dileğin gerçek olur canım söylediklerin bana iyi geldi çok teşekkür ederim 🤗🥰

Back
X