Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle daha çok erken o yüzden küçüktür hayırlı olsunMerhaba kk benim adetim 4gun gecikti kan testi yapıldı beta 453 çıktı normalmi çok küçük bı kese görüyorum dedi ultrasonda 10gun sonraya bidaha gel dedi sorun yoktur.degilmi
Çok teşekkürler normalde 2gunde bir değerleri kontrol etmezlermi 10gun.sonra gel keseye bakalim dedi küçük bı kese görüyorum dedi sadeceHiç korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle daha çok erken o yüzden küçüktür hayırlı olsun
Kese göründü diyorsunuz yoktur..Buda testim adetim geçtikten 3gun sonra yaptım 1dakika içinde böyle çıktı ertesi günde hastaneye gittim dış gebelik yeda.kimyasal gebelik yoktur değilmi
Çok şükür ozaman çok teşekkür ederim ilginiz için inşallah sağlıklı olurSağlıkla ilerlesin inşallah gelişimi .
herkesin değeri farklı çıkar gayet güzel 10 gün sonra bebekle birlikte kalp atışı bile duyabılırsın :)
Evet ultrason da baktı çok küçük bı kese görüyorum dedi yinede tedirgin oldum ilk.defa yaşıyorum hamilelik tedirgin oluyorumKese göründü diyorsunuz yoktur..
Doktorlar beta hesabını zamana göre hesaplayıp sağlıklı olup olmadığını söyler bence şuanda bunları düşünüp strese girmeyin hamilesiniz ve tadını çıkarınÇok teşekkürler normalde 2gunde bir değerleri kontrol etmezlermi 10gun.sonra gel keseye bakalim dedi küçük bı kese görüyorum dedi sadece
Doğru diyorsunuz 4haftalik dedi çok.heyecanliyimDoktorlar beta hesabını zamana göre hesaplayıp sağlıklı olup olmadığını söyler bence şuanda bunları düşünüp strese girmeyin hamilesiniz ve tadını çıkarın![]()
Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim ki suanda ayağımda sallıyorum 4 bucuk aylık çok güzel duygu Allah hak eden herkese yaşatsın bazen sinirleniyorum yoruluyorum ama deyiyo onlar herseye degerDoğru diyorsunuz 4haftalik dedi çok.heyecanliyim![]()
Merhaba kk benim adetim 4gun gecikti kan testi yapıldı beta 453 çıktı normalmi çok küçük bı kese görüyorum dedi ultrasonda 10gun sonraya bidaha gel dedi sorun yoktur.degilmi
Boşuna sters yapıyorsunuz 10 gün sonra gel demiş kalp atışları için ..Evet ultrason da baktı çok küçük bı kese görüyorum dedi yinede tedirgin oldum ilk.defa yaşıyorum hamilelik tedirgin oluyorum
Allah bağışlasın sizede bebeğinizi inşallah ya sağlıklı olsun benimde tek duamRabbım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim ki suanda ayağımda sallıyorum 4 bucuk aylık çok güzel duygu Allah hak eden herkese yaşatsın bazen sinirleniyorum yoruluyorum ama deyiyo onlar herseye deger![]()
İnşallah teşekkür ederimSıkıntı yoktur canım korkma
Acaba dedim keseyi tam görmek için mi.yoksa kalp atışı icinmi.ondan stres oldumBoşuna sters yapıyorsunuz 10 gün sonra gel demiş kalp atışları için ..
İkisi deAcaba dedim keseyi tam görmek için mi.yoksa kalp atışı icinmi.ondan stres oldum
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir bebişim vardır benimdeİkisi de
İnşaALLAH sağlıkla doğsunTeşekkür ederim inşallah sağlıklı bir bebişim vardır benimde