Adet 4gun gecikmesi

Ebrar24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
82
-57
1
Merhaba kk benim adetim 4gun gecikti kan testi yapıldı beta 453 çıktı normalmi çok küçük bı kese görüyorum dedi ultrasonda 10gun sonraya bidaha gel dedi sorun yoktur.degilmi

Merhaba kk benim adetim 4gun gecikti kan testi yapıldı beta 453 çıktı normalmi çok küçük bı kese görüyorum dedi ultrasonda 10gun sonraya bidaha gel dedi sorun yoktur.degilmi
Hiç korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle daha çok erken o yüzden küçüktür hayırlı olsun

Hiç korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle daha çok erken o yüzden küçüktür hayırlı olsun
Çok teşekkürler normalde 2gunde bir değerleri kontrol etmezlermi 10gun.sonra gel keseye bakalim dedi küçük bı kese görüyorum dedi sadece

Sağlıkla ilerlesin inşallah gelişimi .
herkesin değeri farklı çıkar gayet güzel 10 gün sonra bebekle birlikte kalp atışı bile duyabılırsın :)

Buda testim adetim geçtikten 3gun sonra yaptım 1dakika içinde böyle çıktı ertesi günde hastaneye gittim dış gebelik yeda.kimyasal gebelik yoktur değilmi

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-02-11-28-18-28.webp
    Screenshot_2021-01-02-11-28-18-28.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 13
Buda testim adetim geçtikten 3gun sonra yaptım 1dakika içinde böyle çıktı ertesi günde hastaneye gittim dış gebelik yeda.kimyasal gebelik yoktur değilmi
Kese göründü diyorsunuz yoktur..

Sağlıkla ilerlesin inşallah gelişimi .
herkesin değeri farklı çıkar gayet güzel 10 gün sonra bebekle birlikte kalp atışı bile duyabılırsın :)
Çok şükür ozaman çok teşekkür ederim ilginiz için inşallah sağlıklı olur

Çok teşekkürler normalde 2gunde bir değerleri kontrol etmezlermi 10gun.sonra gel keseye bakalim dedi küçük bı kese görüyorum dedi sadece
Doktorlar beta hesabını zamana göre hesaplayıp sağlıklı olup olmadığını söyler bence şuanda bunları düşünüp strese girmeyin hamilesiniz ve tadını çıkarın 😊

Doğru diyorsunuz 4haftalik dedi çok.heyecanliyim🥰
Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim ki suanda ayağımda sallıyorum 4 bucuk aylık çok güzel duygu Allah hak eden herkese yaşatsın bazen sinirleniyorum yoruluyorum ama deyiyo onlar herseye deger😊

Evet ultrason da baktı çok küçük bı kese görüyorum dedi yinede tedirgin oldum ilk.defa yaşıyorum hamilelik tedirgin oluyorum
Boşuna sters yapıyorsunuz 10 gün sonra gel demiş kalp atışları için ..

Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim ki suanda ayağımda sallıyorum 4 bucuk aylık çok güzel duygu Allah hak eden herkese yaşatsın bazen sinirleniyorum yoruluyorum ama deyiyo onlar herseye deger😊
Allah bağışlasın sizede bebeğinizi inşallah ya sağlıklı olsun benimde tek duam🥰

Back
X