• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ağrısı çekip hamile olanlar ?????

melisameli

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
74
Puanlar
13
Adetim normalde 26. Gün olur her ay ama bugün 28. Gün yarın 29 olacak hala adet olmadım genelde hiç böyle olmazdım ben ve adet ağrısı gibi ağrım var ama adet olmadı. Aralık ayında tüp bebek denedik tutmamıştı birkaç ay sonra tekrar sürece başlayacağız adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenenler yazabilir mi

Merhaba arkadasımın hamileleik belirtsi adet agrısıydı. Adet agrısı vardı ama olmamıstı hamile oldugunu öprendi

Benim adet gününden 2-3 gün önce başladı. Her gün ağrı oldu ama adet olmadım. Gecikmenin 4.günü test yapmıştım.

Benim adet gününden 2-3 gün önce başladı. Her gün ağrı oldu ama adet olmadım. Gecikmenin 4.günü test yapmıştım.
Benimde öyle ama her an gelecek gibi hissediyorum ama hicbisey yok adet öncesi ağrı ile aynı hatta mide bulantım da oluyor sabahlari ve gün içinde ara ara

Peki sizin ağrılarınız nasıldı Ben her an olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum anlam veremedim Bir de ilk defa yaşıyorum böyle normalde stres dahi yapsam hiçbir zaman benim gecikmez

Back
X