Adet ağrısı ve gebelik ağrısı aynı mı ?

mlzdmr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
644
391
53
27
Hanımlar merhaba. Adet olacakmış gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Daha adetime 7 gün var sanki her an regl olacakmış gibi ağrım var. Adet ağrısı ve gebelik ağrısı aynı mı yoksa daha mı farklı ?

Hanımlar merhaba. Adet olacakmış gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Daha adetime 7 gün var sanki her an regl olacakmış gibi ağrım var. Adet ağrısı ve gebelik ağrısı aynı mı yoksa daha mı farklı ?
Evet canım aynısı 7 hafta oldu halada devam ediyor ara ara

Adetime 1 hafta olunca bukadar şiddetli olmasına anlam veremedim en fazla 1 gün öncesi ağrı çekerim. İnşallah adet olmam umutlandım simdi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Ö
Evet canım aynısı 7 hafta oldu halada devam ediyor ara ara
Adetime 1 hafta olunca bukadar şiddetli olmasına anlam veremedim en fazla 1 gün öncesi ağrı çekerim. İnşallah adet olmam umutlandım simdi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Ö

İnşallah hayırlısı olsun sizin için gününüz geçerse kan tahlili yaptırırsınız hemen varsa çıkar zaten çok teşekkür ederim amin 🙏 🥰

regl ağrım çok şiddetli geçiyor benim kızlar bi çözüm bulamadım sizin bildiğiniz bir şey var mı

Back
X