Hamilelikte %70 kadınlar adet günü belirti yaşıyor canm . En basiti adet kanı yerine gelen akinti mesela . Ağrı sizi illa olucak diye bişey de yok . Ama hic belli de olmaz . Adetlerin hafif sancili ise adet olabilirsin belkiya kızlar benim 2 gün kaldı bata ama ne adet nede gebelik belirtim hiç birşey yok bu normalmi acaba adet belirtisi dahi yaşamadan gebelik olabilirmi ( not: zaten regli ağrılarım hafif geçer )
bende çok umutlanmak istemiyorum cnm ama birde benim 24. yada 25. günü lekelenmem başlar 27. günde regli başlar bu ay o lekelenmeler falan başlamadı hiç ki bu olay hiç şaşmaz kendimi bildim bileli böyledir gene de çok umutlanmak istemiyorum ama acabalar kemiriyor beynimiHamilelikte %70 kadınlar adet günü belirti yaşıyor canm . En basiti adet kanı yerine gelen akinti mesela . Ağrı sizi illa olucak diye bişey de yok . Ama hic belli de olmaz . Adetlerin hafif sancili ise adet olabilirsin belki
Ah o acabalar yok mu mahvediyor insanı. Bir de adete 1 2 gun varsa insanı strese sürüklüyor . Cok az kalmış adetine test yapsan belkide silik bile olsa çıkar . Yada bekle gününü sabret .bende çok umutlanmak istemiyorum cnm ama birde benim 24. yada 25. günü lekelenmem başlar 27. günde regli başlar bu ay o lekelenmeler falan başlamadı hiç ki bu olay hiç şaşmaz kendimi bildim bileli böyledir gene de çok umutlanmak istemiyorum ama acabalar kemiriyor beynimi
cumayı beklicem sanırım dayanabilirsem gerçi yarında yapsam adete 1 gün kalmış oluyor varsa çıkma ihtimali yüksekAh o acabalar yok mu mahvediyor insanı. Bir de adete 1 2 gun varsa insanı strese sürüklüyor . Cok az kalmış adetine test yapsan belkide silik bile olsa çıkar . Yada bekle gününü sabret .
Ben ilk hamileligimde adet günü yapmıştım çıkmamıştı sonra 4 gün gecikince yapmıştım onda çıkmıştı . Hemen cikmayadabiliyor ama adet günü öğrenen çok kadin var . Sabret insalah olur .cumayı beklicem sanırım dayanabilirsem gerçi yarında yapsam adete 1 gün kalmış oluyor varsa çıkma ihtimali yüksek
inşallah canımBen ilk hamileligimde adet günü yapmıştım çıkmamıştı sonra 4 gün gecikince yapmıştım onda çıkmıştı . Hemen cikmayadabiliyor ama adet günü öğrenen çok kadin var . Sabret insalah olur .
Insallah adet belirtisi yaşayıp hamile kalırsınadet belirtisi yaşayıp adet oluyorum gerisi hakkında bir fikrim yok ,
Insallah adet belirtisi yaşayıp hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?