• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet belirtim oldu bitti ama hala adet olmadım.

Kuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
36
12
88
30
Normalde adet tarihim 16 sıydı.regl belirtisi yaşadım ve geçti ama hala olmadım..hamile olabilir niyim ?

Test yap canm günü geçmiş varsa çıkar zaten

İnşallah geç döllenme falandır Cnm hayırlısı

M mely15 ayy inş cnm bu ilk ay denememizdi artık hayırlısı..bi ara kafayı yiyodum niye olmuyo diye başkalarının yazdıklarını okuyunca şükrettim.rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK68:

Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı.
Adet olacakmış gibi ağrılar ve göğüs uçlarında hassasiyet oluyor.
Evet cnm iste bende karinagrisi bitti sadece hafif göğüslerde aci kaldi ama oda gececk gibi.bulantim azicik var ama bende kronik bulanti old icin ayirt edemiyorum.artık hayırlısı:))

10 gün bekleyip evde test yapmak yerine kan verin. Hem daha kesin sonuç alırsınız. 10 gün nasıl sabredeceksiniz

10 gün bekleyip evde test yapmak yerine kan verin. Hem daha kesin sonuç alırsınız. 10 gün nasıl sabredeceksiniz
Yaa doğruda korkuyorum negatifi duymaktan :(( belki regl olurum o zamana kadar siye bekliyim dedim.siz böyle deyince bilemedim simdi

Yaa doğruda korkuyorum negatifi duymaktan :KK43:( belki regl olurum o zamana kadar siye bekliyim dedim.siz böyle deyince bilemedim simdi
Belki pozitiftir. Hiç belli olmaz. Negatifse de çok fazla ümitlenmemiş olursunuz. 10 gün o stres çok yorar insanı. Yarın bi sağlık ocağına gidin bence. Hayırlı haberler inşallah ;)

Back
X