Adet bitimi hamile kalanlar belirtiler hemen başlar mı?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.900
57.841
798
Bayanlar merhaba;
Düşük bir ihtimal de olsa adetin hemen ardından hamile kalanlar varmış.
Merak ettiğim mide bulantısı, halsizlik gibi belirtileriniz ne zaman başladı?

Adetin hemen ardından 28 temmuzda olan ilişki için bugünlerde belirtiler ( sürekli mide bulantısı, güne dayak yemiş gibi uyanma,normalden fazla akıntı,halsizlik, göğüs ağrısı) mümkün mü?

Bayanlar merhaba;
Düşük bir ihtimal de olsa adetin hemen ardından hamile kalanlar varmış.
Merak ettiğim mide bulantısı, halsizlik gibi belirtileriniz ne zaman başladı?

Adetin hemen ardından 28 temmuzda olan ilişki için bugünlerde belirtiler ( sürekli mide bulantısı, güne dayak yemiş gibi uyanma,normalden fazla akıntı,halsizlik, göğüs ağrısı) mümkün mü?

Canım ben yaşadığımı anlatayım belki biraz için rahatlar :) Ben adetimden 7 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve öğrnmeden 2 gün önce akşamları özellikle mide bulantım oluyordu ama çok aşırı değil halada artmadı bulantım çok fazla. Sonra uyku hali var akşamları 10 gibi uyuyordum. Göğüs ağrım vardı ki bende normalde adet yaklaşırken olmazdı. Akıntı da hafif sarı renkli ve artmış durumda. Ben adetten sonra hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü öyle olmasa adetten 1 hafta önce idrar testinde bile çıkmazdı :)

Adetime bir hafta kala goguslerim bir sistiki anlatamam.. Arkadaslarla havuza gitmek icin sozlesmistik bikinim kucucuk geldi bi anlam veremedim :) yeniden mayo aldim hatta kilo aldim sandim ama agrilar cok artti sonra adet agrisi gibi bi agri geldi hemen gecti bi gelip bi gidiyordu agrilarim ve adet olmadim onun disinda belirtim yoktu

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ben yaşadığımı anlatayım belki biraz için rahatlar :) Ben adetimden 7 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve öğrnmeden 2 gün önce akşamları özellikle mide bulantım oluyordu ama çok aşırı değil halada artmadı bulantım çok fazla. Sonra uyku hali var akşamları 10 gibi uyuyordum. Göğüs ağrım vardı ki bende normalde adet yaklaşırken olmazdı. Akıntı da hafif sarı renkli ve artmış durumda. Ben adetten sonra hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü öyle olmasa adetten 1 hafta önce idrar testinde bile çıkmazdı :)

Adetime bir hafta kala goguslerim bir sistiki anlatamam.. Arkadaslarla havuza gitmek icin sozlesmistik bikinim kucucuk geldi bi anlam veremedim :) yeniden mayo aldim hatta kilo aldim sandim ama agrilar cok artti sonra adet agrisi gibi bi agri geldi hemen gecti bi gelip bi gidiyordu agrilarim ve adet olmadim onun disinda belirtim yoktu

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederim bayanlar.
Erken o zaman belirti için.
Gebelik en azından 3 hafta olmadan olmaz böyle belirtiler sanırım:44:

Teşekkür ederim bayanlar.
Erken o zaman belirti için.
Gebelik en azından 3 hafta olmadan olmaz böyle belirtiler sanırım:44:

Evet çünkü daha rahime ulaşmamış oluyor ve belirtiler başlamamış oluyor canım. İnşallah bebeğin seninledir :)

Evet çünkü daha rahime ulaşmamış oluyor ve belirtiler başlamamış oluyor canım. İnşallah bebeğin seninledir :)

Teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah :)

Peki üstüne görme değil, gayet normal adet olup hamile olmak mümkün müdür acaba canım?

Teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah :)

Peki üstüne görme değil, gayet normal adet olup hamile olmak mümkün müdür acaba canım?

Olabiliyormuş diye duydum canım normal adet görüp bi dahaki ay hamile olduğunu anlayanlar varmış yani :)

Olabiliyormuş diye duydum canım normal adet görüp bi dahaki ay hamile olduğunu anlayanlar varmış yani :)

Hmm anlıyorum canım..Bu kadar belirti doğal gelmiyor o yüzden sorguluyorum böyle ama anlamsız da olabilir.. Bakalım hayırlısı :)

Merhaba canım, ben de gecen ay ramazandan önce adet gördüm ama bu sefer normale göre azalmıştı kanamam yine de altı gün sürdü, bu ay bekledim ama hala adet görmedim, bir test yaptım ve pozitif çıktı, ama şu an çok fena hastayım ilk hamileligimde de
böyle olmuştu, hastalığımdan sonra öğrenmiştim, bünyem zayıf düşüyor sanırım... Ilk çocugum oğluşum da henüz iki bucuk yaşında bile degil, aslında benim için biraz erken oldu ama nasip böyleymiş... Bu arada bende henüz öyle belirtiler yok...

Merhaba canım, ben de gecen ay ramazandan önce adet gördüm ama bu sefer normale göre azalmıştı kanamam yine de altı gün sürdü, bu ay bekledim ama hala adet görmedim, bir test yaptım ve pozitif çıktı, ama şu an çok fena hastayım ilk hamileligimde de
böyle olmuştu, hastalığımdan sonra öğrenmiştim, bünyem zayıf düşüyor sanırım... Ilk çocugum oğluşum da henüz iki bucuk yaşında bile degil, aslında benim için biraz erken oldu ama nasip böyleymiş... Bu arada bende henüz öyle belirtiler yok...

Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah..
Benim son adetim 22 temmuzda oldu ve her zamanki gibiydi.
Bu nedenle hamile değilimdir sanırım ama belirtiler de tuhaf hiç böyle olmamıştım..:31:

Teşekkür ederim canım.
Peki göğüs ağrın ne zaman başlamıştı?

Merhaba, en son reglim 5 temmuzdu ve ve reglime 6 gun kala sabah mide bulantisi, kusma ile uyandim. Her tarafim agriyordu oyle ki belimin agrisndan aglayacak derecedeydim. Test yaptik ve cikti. Regli once erken yumurtlama olmus. Henuz doktora gitmedik. Reglimdn birkac gun gecmesini bekledik.Sabah doktora gidecegiz ve kac haftalik oldugumu yazarim. Cok heyecanliyim. :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba, en son reglim 5 temmuzdu ve ve reglime 6 gun kala sabah mide bulantisi, kusma ile uyandim. Her tarafim agriyordu oyle ki belimin agrisndan aglayacak derecedeydim. Test yaptik ve cikti. Regli once erken yumurtlama olmus. Henuz doktora gitmedik. Reglimdn birkac gun gecmesini bekledik.Sabah doktora gidecegiz ve kac haftalik oldugumu yazarim. Cok heyecanliyim. :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Amin inşallah :) Sizin de gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz..

Ben sana kendimi anlatayim. Bundan 7 ay önce hamileydim ama malesef düşük oldu :( adetimden bes gun gecti göğüs uclarim kasiniyordu. Ve vajinal bölgem cok kasiniyordu. Hic midem bulanmadi benim ama uyku hsli cok oluyordu. Bebegimi kaybettim doktorlar 6 ay beklememiz gerektigini söyledi rahimin tekrar kendini yenilemesi icin. Yasak temmuz ayinda bitti korunmadan iliskiye girdik ayin 11.inde hasta olucam daha üç gün var. Hic bir belirtim yok sadece gazim ve adet olcakmis gibi agri oluyor sonra geciyor sonra tekrar geliyor valla bende anlam veremiyorum. Dun test yaptim negatifti sanirim değilim :( ama rüyamda bi oglum oldugunu gördüm

Bnm adetim 10temmuzdu yaklasik 20 gundur midem bulaniyo yuzumde sivilce cikti ve ruyamda seftali ve gelinlik gordum ;) anlamlari mujdeleyici iyi haber ;) ve kendimi hamile hissettim 4 gun once test yaptirdim hamileymisim ;) Allah herkese nasip eder ins. 2 ay once hamile oldugumda da ayni sekilde olmustu mide bulantisi ve ruya bi de ustune gormustum adet zamani. Ama kurtaj olmustum malesef.

Back
X