• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitimi hamilelik

Nasıl anladınız acaba ben adet bittiği günden itibaren 3 gün ilişki yaşadım 7 gün geçti adet bitiminden bu güne az az karnım ağrıyor
Çünkü eşim yanımda değildi, sonra şehir dışına çıktı. Regl günüme kadar bir daha ilişki olmadı. Hamile olduğumu öğrendim.
7gün hamilelik ağrıları için çok erken bir süre. Muhtemelen ovülasyon dönemine giriyorsunuz.

Kızlarrr âdet bittikten hemen sonra hamile kalan var mı 🫣
Regli bittiği gün ilişki oldu ve 7 ya da 8. gün beta 6.17 falandı. normalde yumurtlama günlerim değildir ama kürtaj dolayısıyla karışmıştı döngüm. bu gebeliğimde kimyasal oldu ama söylediğim gibi reglinin bittiği gün tek ilişki ile hamilelik olmuştu. Genel olarak herkes 1 haftalık gebeliğin bir etkisini görmezsin ve belli olmaz derler ama kürtaj olduğum gebeliğimde de 12.8 beta ile yani 10 günlük bir gebelikle öğrenmiştim. kimyasal olan gebeliğimde de dediğim gibi bir haftalıkken öğrendim. belirtilerim ikisinde de kasık batmaları ve mide bulantısı şeklinde ilerledi

benimde yumurtlama günüm adet bitminde hemen tek ilişki ile hamile kaldım
2 defa yumurtlama gününde denedik olmadı sonra baktık eskiden yumurtlama günü mü biliyorlardı kan kesilince yapıyorlardı oluyordu bu sefer öyle deniyelim dedik zaten eşım yurtdışında 1,5 ayda bir 4-5 günlüğüne geliyor olur mu olmaz mı diye merak ettim sormak istedim böyle gebe kalan var mı diye

2 defa yumurtlama gününde denedik olmadı sonra baktık eskiden yumurtlama günü mü biliyorlardı kan kesilince yapıyorlardı oluyordu bu sefer öyle deniyelim dedik zaten eşım yurtdışında 1,5 ayda bir 4-5 günlüğüne geliyor olur mu olmaz mı diye merak ettim sormak istedim böyle gebe kalan var mı diye
Neden olmasın ki nasip olduktan sonra herzaman ihtimal var tabiki ama vücudunuzu takip edin benim adet bitimi akıntım çok oluyor zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu bel ağrısı falan derken sağlam güzel bir ilişki sonrasında yarım saat kalkmadan yat hooopp tamamdır 🙈

Neden olmasın ki nasip olduktan sonra herzaman ihtimal var tabiki ama vücudunuzu takip edin benim adet bitimi akıntım çok oluyor zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu bel ağrısı falan derken sağlam güzel bir ilişki sonrasında yarım saat kalkmadan yat hooopp tamamdır 🙈
İnşallah 🙏

İki türlüsünü de yaşadım oğluma regl bittikten 2 gün sonra hamile kaldım kızımada beklenen adet tarihinden 20 25 gün sonra hamile kaldım. Belirti ise 0 rast gele test yapınca öğrendim ikisinide. Hatta 8.haftaya kadar yerleşme kanaması dışında hiçbişey yaşamadım.

İki türlüsünü de yaşadım oğluma regl bittikten 2 gün sonra hamile kaldım kızımada beklenen adet tarihinden 20 25 gün sonra hamile kaldım. Belirti ise 0 rast gele test yapınca öğrendim ikisinide. Hatta 8.haftaya kadar yerleşme kanaması dışında hiçbişey yaşamadım.
Darısı başıma inşallah 🙏

Back
X