Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anladınız acaba ben adet bittiği günden itibaren 3 gün ilişki yaşadım 7 gün geçti adet bitiminden bu güne az az karnım ağrıyorBen. Bitiminden 2 gün sonra kaldım![]()
Çünkü eşim yanımda değildi, sonra şehir dışına çıktı. Regl günüme kadar bir daha ilişki olmadı. Hamile olduğumu öğrendim.Nasıl anladınız acaba ben adet bittiği günden itibaren 3 gün ilişki yaşadım 7 gün geçti adet bitiminden bu güne az az karnım ağrıyor
benimde yumurtlama günüm adet bitminde hemen tek ilişki ile hamile kaldımKızlarrr âdet bittikten hemen sonra hamile kalan var mı![]()
Regli bittiği gün ilişki oldu ve 7 ya da 8. gün beta 6.17 falandı. normalde yumurtlama günlerim değildir ama kürtaj dolayısıyla karışmıştı döngüm. bu gebeliğimde kimyasal oldu ama söylediğim gibi reglinin bittiği gün tek ilişki ile hamilelik olmuştu. Genel olarak herkes 1 haftalık gebeliğin bir etkisini görmezsin ve belli olmaz derler ama kürtaj olduğum gebeliğimde de 12.8 beta ile yani 10 günlük bir gebelikle öğrenmiştim. kimyasal olan gebeliğimde de dediğim gibi bir haftalıkken öğrendim. belirtilerim ikisinde de kasık batmaları ve mide bulantısı şeklinde ilerlediKızlarrr âdet bittikten hemen sonra hamile kalan var mı![]()
2 defa yumurtlama gününde denedik olmadı sonra baktık eskiden yumurtlama günü mü biliyorlardı kan kesilince yapıyorlardı oluyordu bu sefer öyle deniyelim dedik zaten eşım yurtdışında 1,5 ayda bir 4-5 günlüğüne geliyor olur mu olmaz mı diye merak ettim sormak istedim böyle gebe kalan var mı diyebenimde yumurtlama günüm adet bitminde hemen tek ilişki ile hamile kaldım
Neden olmasın ki nasip olduktan sonra herzaman ihtimal var tabiki ama vücudunuzu takip edin benim adet bitimi akıntım çok oluyor zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu bel ağrısı falan derken sağlam güzel bir ilişki sonrasında yarım saat kalkmadan yat hooopp tamamdır2 defa yumurtlama gününde denedik olmadı sonra baktık eskiden yumurtlama günü mü biliyorlardı kan kesilince yapıyorlardı oluyordu bu sefer öyle deniyelim dedik zaten eşım yurtdışında 1,5 ayda bir 4-5 günlüğüne geliyor olur mu olmaz mı diye merak ettim sormak istedim böyle gebe kalan var mı diye
İnşallahNeden olmasın ki nasip olduktan sonra herzaman ihtimal var tabiki ama vücudunuzu takip edin benim adet bitimi akıntım çok oluyor zaten anlıyorum yumurtlama olduğunu bel ağrısı falan derken sağlam güzel bir ilişki sonrasında yarım saat kalkmadan yat hooopp tamamdır![]()
Darısı başıma inşallahİki türlüsünü de yaşadım oğluma regl bittikten 2 gün sonra hamile kaldım kızımada beklenen adet tarihinden 20 25 gün sonra hamile kaldım. Belirti ise 0 rast gele test yapınca öğrendim ikisinide. Hatta 8.haftaya kadar yerleşme kanaması dışında hiçbişey yaşamadım.
Adetiniz düzenli miydi?Çünkü eşim yanımda değildi, sonra şehir dışına çıktı. Regl günüme kadar bir daha ilişki olmadı. Hamile olduğumu öğrendim.
7gün hamilelik ağrıları için çok erken bir süre. Muhtemelen ovülasyon dönemine giriyorsunuz.
Benim mi yorum sahibinin miAdetiniz düzenli miydi?
Yorum sahibine sormuştum. Genelde düzensiz mens dönemlerine sahip olanların yumurtlama günleri çok belirgin olmadıgı için adet sonrası da hamile kalınma ihtimalleri varmış diye okumuştum daAdetiniz düzenli miydi?
Evet. O dönem regl sonrası direkt ovü dönemim başlıyordu.Adetiniz düzenli miydi?
Belirtisi nasıldı acaba. Benimde 2 gündür bitmiş ve bittiği gün ilişki yaşadık. adetin bitmesiyle beyaz akıntının başlaması bir oldu acaba ovülasyon mu. Pcos var bende normalde de düzensiz adetimEvet. O dönem regl sonrası direkt ovü dönemim başlıyordu.