- 12 Aralık 2023
- 5
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi mervefurat
Merhaba adetim 7 gün sürer bittikten sonra ovulasyon testi yaptım günlük 4 gün sonra tesete yumurtlama gördüm bu normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E zaten test 48 saat sonra yumurtanın catlayacagini bize söylüyor adetin ilk günü yumurta büyüyüp 14 ila 16 ci gün çatlıyor bazen erkenden yumurtlama oluyor bence normal yaniMerhaba adetim 7 gün sürer bittikten sonra ovulasyon testi yaptım günlük 4 gün sonra tesete yumurtlama gördüm bu normal mi?
Kızlar ben rahim şekil bozukluğu vardı ameliyat oldum 2 ay korunma verdi doktor 2 ay sonra başladık calismya korunmadan sonra ilk ay tutmadı bende bu ay ovulasyon testi aldım. Doktorum 2 güne bir ilişki demişti ünlü bir doktor bu arada işinde baya iyi. Ama ben yumurtlamayı görünce iki gün üst üste yaptım. Sonra yine 2 güne bir devam edeceğim siz nasi. Eve
Kızlar ben rahim şekil bozukluğu vardı ameliyat oldum 2 ay korunma verdi doktor 2 ay sonra başladık calismya korunmadan sonra ilk ay tutmadı bende bu ay ovulasyon testi aldım. Doktorum 2 güne bir ilişki demişti ünlü bir doktor bu arada işinde baya iyi. Ama ben yumurtlamayı görünce iki gün üst üste yaptım. Sonra yine 2 güne bir devam edeceğim siz nasi. Yapıyorsunuz yumurtlama zamani