Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden umutlandim canım ne mutlu sana :) tuhaf belirtiler var bende ama yumurtlama olabilir diye heveslenmek istemiyorumBen oyle gebe kaldım.adet bittikten 3 gun sonra memlekete gittim ve o ay gebeydim
inşllh olur. Kaç gunun geçtiBirden umutlandim canım ne mutlu sana :) tuhaf belirtiler var bende ama yumurtlama olabilir diye heveslenmek istemiyorumacaba şimdi idrar testi yapsam olur mu canım
Çok tuhaf belirtiler var kuzum idrar testi yapsam mi diye düşünüyorumvar tabii ki canım![]()
Canım yanlış yazmışım adet bitiş günüm 19 nisan :/inşllh olur. Kaç gunun geçti
Çok tuhaf belirtiler var kuzum idrar testi yapsam mi diye düşünüyorum
Canım yanlış yazmışım adet bitiş günüm 19 nisan :/
şuan testte çıkmaz canım. Sen çalışmalara devam et. Yumurtlama ne zamn olur bilşnmez. Adet gunun geçtikten en az 3-4 gun sonra çıkar genelde idrar testindeCanım yanlış yazmışım adet bitiş günüm 19 nisan :/
Aynen kuzum oyusden yapmaktan vazgeciyorum negatif cikarda etkilenirim diye. Adet başlangıcımdan bu tarihe kadar 11 gün oldu 2 hafta daha bekleyim en iyisi :)idrar tahlili için acele etme canım.. hcg değeri kanda belli seviyeye ulaşmadan idrara geçmiyor çünkü.. adetin 21. günü ( adet başlangıcından itibaren ) belli oluyor kanda doktorum öyle demişti.. acele etme varsa da negatif çıkar üzülürsün erken daha..
Aynen canım en iyisi öyle yapmak. İnternetten de ovulasyan testi siparis verdim yarına büyük ihtimal gelircanım şuan yaşadığın yumurtlama belirtisidir yüksek ihtimal.. sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri
Ovulasyon testi siparis verdim kuzum ama dediğin gibi büyük ihtimalle yumurtlama zamanışuan testte çıkmaz canım. Sen çalışmalara devam et. Yumurtlama ne zamn olur bilşnmez. Adet gunun geçtikten en az 3-4 gun sonra çıkar genelde idrar testinde
Aynen canım en iyisi öyle yapmak. İnternetten de ovulasyan testi siparis verdim yarına büyük ihtimal gelir
gelir canım inşallah.. o testlerin gerçekten faydası var :) Hayırlısı olsun inşallah canım![]()