Adet bittikten hemen sonraki günler hamile kalan var mı?

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Merhaba
Adet bitiminden hemen sonra hamile kalmak mümkün mü? Bu şekilde hamile kalanınız veya böyle hamile kaldığını duyduğunuz oldu mu ?

Evet ablam.var canım. Pkolu kendisi ve sadece adetin 5. günü birliktelik olmuş korunmaksizin ne zaman yumurtladiysa hamile....hala inanmıyor.

Ben de geçen aylarda ovalosyon testi yaptım. Bi dönem de 2 kere yumurtladım. Ben adet bittikten sonra değil adetim hemen öncesi tekrar yumurtluyormuşum ya da sadece o ay öyle oldu onu bilemiyorum çünkü sadece 1 ay kullandım :)

Ben bu ay adet bitiminden 2 gün sonra korunmasız ilişkiye girdim bugünlerde adet olacakmışım gibi bel ağrısı yaşıyorum ama adetime daha 2 hafta var.
İlk belirtileriniz ne zaman başladı neler yasadınız ?

Adet bittikten kaç gün sonra birlikte olmak gerek peki ??

İşte bu çok belirsiz karışık bir durum kişiden kişiye değişiyor. Bazıları ayda 2 kez yumurtluyor veya adet düzenli değilse yumurtlama günü belli olmuyor. Benim yanımda çalışan sekreter adeti bittikten sonraki gün hamile kalmıştı.

Adet bitiminde hamile kalanlar cinsiyetleriniz nedir ?
Benim kiz kardesimde adet bittigi gün tek iliskiyle hamile kalmis ve kizi oldu.
Bende kiz istedim ama Erkek oldu :(

Bence hepsi Takdiri ilahi canım yumurtlama döneminde kızı olanda var adet bitiminde hamile kalıp oğlu olanda:) ŞÛRÂ-49 Allahû Tealâ'nın insanları yaratmasında ortaya koyduğu muhteva Allah'ın sünnetullahıdır. Buna göre Allahû Tealâ dilediğine erkek, dilediğine kız çocuk bağışlar.

Bence hepsi Takdiri ilahi canım yumurtlama döneminde kızı olanda var adet bitiminde hamile kalıp oğlu olanda:) ŞÛRÂ-49 Allahû Tealâ'nın insanları yaratmasında ortaya koyduğu muhteva Allah'ın sünnetullahıdır. Buna göre Allahû Tealâ dilediğine erkek, dilediğine kız çocuk bağışlar.
Evet kuzum kesinlikle haklisin. Bazilari bu konuda cok iddiali konusuyor, o sekilde uygulanirsa cinsiyet belirlenebilir deniyor. Demekki cogu insanda tutmasi tamamen Tevafuk oluyor Rabbimin takdiri oluyor.. Ben cok istedim cok fazla Dua ettim, nasip olmadi bana Kiz evlat..
Insan iki cennet meyvesindende tatmak istiyor, iki duyguyuda yasamak istiyor..

Evet kuzum kesinlikle haklisin. Bazilari bu konuda cok iddiali konusuyor, o sekilde uygulanirsa cinsiyet belirlenebilir deniyor. Demekki cogu insanda tutmasi tamamen Tevafuk oluyor Rabbimin takdiri oluyor.. Ben cok istedim cok fazla Dua ettim, nasip olmadi bana Kiz evlat..
Insan iki cennet meyvesindende tatmak istiyor, iki duyguyuda yasamak istiyor..
Evet canım kesinlikle tevafuk :) senin kaçıncı bebeğin Rabbim tamamini erdirsin

Adet bitiminde hamile kalanlar cinsiyetleriniz nedir ?
Benim kiz kardesimde adet bittigi gün tek iliskiyle hamile kalmis ve kizi oldu.
Bende kiz istedim ama Erkek oldu :KK43:

Nasip kısmet canım sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor. Sende mi adetten hemen sonra hamile kaldın?

Nasip kısmet canım sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor. Sende mi adetten hemen sonra hamile kaldın?
Evet canim adetten hemen sonra Hamile kalmis olmaliyim. Dedigim gibi kiz kardesim öyle söyleyince acaba dedim benimde Kiz olurmu..
Ama anladimki Hersey Nasip Kismet..

Benim ücüncü Cocuk canim, ilk ikisinde farketmiyordu fakat ücüncüde Rabbimden bi Kiz evlat istedim hamile kalma sebebimde buydu. Maalesef nasip olmadi :KK43:
Maşallah canım ya :) bak sende adetten sonra kalmissin heralde kısmet işte :) olsun sağlıkla kucağına alırsın ins:dua:

Back
X