Adet dönemi baş ağrısı ve bitmeyen bulantı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ati

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
222
2
621
Trabzon
benim adet dönemlerim çok kötü geçiyor.Bıktım artık kusmaktan bıktım artık baş agrısı cekmekten diyebilirim.delikafadulden
Ben adet olduğumu anladıgım anda başlıyorum çıkarmaya ama bütün gün midem boş dahi olsa mide suyumu cıkarıyorum bütün gün böle devam ediyor.Bir titreme üşüme ve çıkarıyorumBUna çözüm olarakta yaz kış hiç farketmeden ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum üzerimde battaniye ne bulursam örtüyorumAyrıca adet düzensizliğim var benim adet günleri 1 hafta yada 10 gün ileri geri gidebiliyor.senağlama
Şimdi bunun için gitmedinizmi doktora diceksiniz.Ben 10 yıldır çekiyorum bunu ama malesef doktorların verdiği ve kullandıgım ilaçlar hiç işe yaramadı.Düzensizliklerim için verilen ilaçları kullanırken herşey yoluna giriyor ama bırakınca tekrar eski haline dönüyor.ben bekarım birkaç doktor bana evlenince hormonların değişir ve bunlardan kurtulursunuz dedi.
Ben bıktım artık sürekli bu şekilde yaşamaktan iş hayatımı normal yaşamımı çok etkiliyor bu şekilde adet dönemleri yaşamam.Ne yapmalıyım bana bir yol gösterin lütfen :Saruboceq:

canım jınekolojık muayne oldun mı bekarım demıstn ewlenınce degısebılır cunku kadınken ve kızken hersey farklı oluyor

evli olmadıgım için alttan muayene yapamıyorlarmış Ayrıca doktor hanım bende guatr var nodullerim var bunlarda etkilermi boynumdaki nodüller içinde ilaç kullanıyorum

Kuzum bıberıye kusburnu cayı ıÇ..........belkı yararı olur....allahım sıfa versın............

Geçmiş olsun,

Ablam da sizin gibi oluyor,

İlk üç gün çok sancısı oluyor,yuttuğu hapları çıkarıyor hep,

Ama onda miyom varmış,doktor ondan dedi,

O da bekar alttan değil de üstten ufak bi operasyonla alabiliriz dedi,

Şimdi ablam bitkilerden oluşan bir kür deneyecek,

Bu tip kürleri deneyip hamile kalamayanlar bile hamile kalmışlar,

O derece etkiliymiş yani,

Ablam yeni başladı,

Faydası olursa size de öneririm,

Burdan takip edin,

Gelişmeleri yazarım inş.

ALLAH şifa versin,çok kötü bi ağrı,ailecek bizde var,biraz da genetik oluyo malesef...

Papatya çayı da çok iyi geliyo sancıya,söktürüyor yani dene istersen...

merhaba geçmiş olsun gene ben yazana kadar kendi aranızda kaynatmışsınız:))) anlattıkların elbette can sıkıcı. sihirli değneklerimiz yok maalesef bir kürlük tedaviyle tedavini bitirebilelim. bazı durumlar vardır ameliyat edersin tüm sorun ortadan kalkar bazen de sorunlarımızla barışıp uzun süreli tedavileri kabul etmek gerekir. tiroid problemin için nasıl hayat boyu ilaç kullanacaksan bu durumun için de sana öerilen ilaçlrı kontrol altında uzun zaman kullanman gerekebilir. hormon testlerin ve kan da başka durumların tekrar dğerlendirilip, karından yapılacak bir ultrasonla da organlarının durumuna bakılmalı ve sabırla uygulayacağın teadavine başlanmalı. sana da yazık, yaşama bunları her ay.sevgiler

hepinize teşekkürler tekrar doktora gidip özellikle ultrason isticem.Dediğiniz gibi artık yaşamak istemiyorum böle sorunlar Azul senin ablanada gecmiş olsun canım yaşadıgım için çok ii anlıyorum onu benim sökülmemde sorun yok tek sorun adetlendiğim anda cıkarmaya başlamam

selam ablanıza geçmiş olsun. miyomlar ilaçla ya da başka bitkisel tedavilerle maalesef küçülmzeler. ancak her miyom da ameliyat gerektirmez. yerleşimi büyüklüğü ya da yarattığı sıkıntılara göre karar vermek gerekir. sevgiler.

Sağol canım,sana da ALLAH şifa versin...

Sağolun teşekkürler,

Bu kürü sancıları için verdi galiba,myom için zaten ameliyatla alırız dedi,

Myom olmadan da oluyodu,altı kızız hepimizde az çok oluyor,genetik galiba...

ALLAH şifa versin herkese gerçekten insan kafayı yiyo sancıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…