Adet Dönemi ve Hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Merbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
13
0
1
36
Arkadaşlar lütfen yargılamadan cevaplarsanız sevinirim
Adetimin 2. Günü eşimle ilişkiye girdik normalde 5 gün normal süren adetim ilişkinin sabahına kesildi bir daha gelmedi pko luyum hamilelik belirtilerin yok ama konu kafamı çok kurcalıyor sizce neden adetim kesilmiş olabilir ve bu durumda hamile kalma riskin var mı lütfen eleştirmeden cevap verin...

Yargılama gibi anlamayın ama günah boyutu Bi başka doktorlar tıbbı açıdan da enfeksiyon ve başka hastalık sebebiyetiyle önermiyor adetken ilişkiyi risk her zaman vardır tabi ama sizin durumunuzda bu biraz daha az sanırım stres yapmayın adetinizde muhtemelen rahim kasılmalarından azalıp kesilmiş olabilir

Evet farkındayım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle daha öncede aynı durumu yaşadım ama kesilmemişti şimdi kesilince korktum açıkçası henüz düşünmüyoruz çünkü arada hafifi sancım oluyor ama onun dışında başka bir belirti de yok stres yaptım iyice bende sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedim

Başka kimse cevap vermeyecek mi gerçekten bilmediğim ve aklıma çok takılan bir konu lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…