Adet dönemi

Whiteerose

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
193
23
13
Arkadan sürtünme ile hamilelik olur mu ?
Tam bir sürtünme de değil tabi ki ama endişelendim

Yaklaşık 1 haftadır bunalımdayım adetim yaklaşıyor ve karın ağrılarım var biraz umarım psikolojiktir bu durum.

Arkadan sürtünme ile hamilelik olur mu ?
Tam bir sürtünme de değil tabi ki ama endişelendim

Yaklaşık 1 haftadır bunalımdayım adetim yaklaşıyor ve karın ağrılarım var biraz umarım psikolojiktir bu durum.
Hamilelik mümkün değil malesef

Peki funda hanım bir şey daha sorucam çok gerginim de rahim duvarı kalınlaşması normal mi ?
Psikolojik olarak bunalıma girdim ben ya hamileysem falan diye saçma sapan kuruyorum o akıntı geldikçe
Rahim kalinlasmasi adete yakın olur canım

Bunu nasıl soracağım bilemedim utandım biraz ama sormam lazım idrarımı yaparken hafiften köpük geldi
Hamile falan değilimdir demi
Öyle çok bir sürtünme bile olmadı sadece arkadan hafifçe bir sürtünme oldu o kadar

Eğer sürtünerek hamile kalmış olsanız bize de söyleyin nasıl surtundugunuzu bizde bi sürtünek :işsiz: geçen haberlerde kadının biri rüzgar esti hamile kaldım demisti o rüzgar zaten bı bize vurmadı camları açtık zatürre olduk vsvs 😁😁
Neyse şaka bı yana saçmaladım hoş görün lütfen 🙏

İmkansız bişi hamile kalma durumu Ella icmissiniz galiba yanlış anlamadiysam tam okumadım da konu da geçiyordu stres yaparsan belirti arasan miden de bulanır adetinde geçikir kafana takma hamile olmazsın

Eğer sürtünerek hamile kalmış olsanız bize de söyleyin nasıl surtundugunuzu bizde bi sürtünek :işsiz: geçen haberlerde kadının biri rüzgar esti hamile kaldım demisti o rüzgar zaten bı bize vurmadı camları açtık zatürre olduk vsvs 😁😁
Neyse şaka bı yana saçmaladım hoş görün lütfen 🙏

İmkansız bişi hamile kalma durumu Ella icmissiniz galiba yanlış anlamadiysam tam okumadım da konu da geçiyordu stres yaparsan belirti arasan miden de bulanır adetinde geçikir kafana takma hamile olmazsın
Yok Ella hapı içmedim sadece idrardan hafiften köpük gelince korktum la hamileysem diye.
Ama ufak bir sürtünme oldu hatta tam olmadı bile.

Back
X