Adet dönemi

Bu kadar korkuyorsan neden devam ediyorsun ilişkiye? Daha önce de ertesi gün hapı içtim falan demişsin bir de. Gerçekten kendine hiç mi acımıyorsun anlamadım ki. Sevgilin ne alemde, senin kadar takmadığına eminim. Sorumluluğunu alamayacağın şeylere girişme bence, iki dklik zevk günlerdir seni burda 'yok hamile olamazsın' cümlesini duymak için süründürüyor.
Onunla da konuştum sürtünme bile olmadı doğru düzgün dedi onu arkana doğru yaptım hafiften ordan da hamile kalınmaz sana bunu anlatamadım gitti korkulacak bir şey yok dedi.

Özür dilerim sizi kızdırdığım için ama çok gerginim o yüzden yazdım onları da.

Bu kadar korkuyorsan neden devam ediyorsun ilişkiye? Daha önce de ertesi gün hapı içtim falan demişsin bir de. Gerçekten kendine hiç mi acımıyorsun anlamadım ki. Sevgilin ne alemde, senin kadar takmadığına eminim. Sorumluluğunu alamayacağın şeylere girişme bence, iki dklik zevk günlerdir seni burda 'yok hamile olamazsın' cümlesini duymak için süründürüyor.
Onunla da konuştum sürtünme bile olmadı doğru düzgün dedi onu arkana doğru yaptım hafiften ordan da hamile kalınmaz sana bunu anlatamadım gitti korkulacak bir şey yok dedi.

Özür dilerim sizi kızdırdığım için ama çok gerginim o yüzden yazdım onları da.

Eylül ve Ekim ayında iki sefer içmiştim o da şöyle oldu aslında içmene bile gerek yok o şekilde hamile kalman mümkün değil için rahat etsin diye iç diyorum dedi. Hiçbir şey olmaz dedi.

Ben hamile kalmak için türlü türlü hareketler yaparken sen sürtünme ile hamile kalsan devamını getiremedim
Asya hanım size demem lazım bunu korkmaya başladım ben vajinamdan az bir şey kan geldi akıntıyla birlikte
Daha önceki adetimde de böyle olmuştu

Asya hanım size demem lazım bunu korkmaya başladım ben vajinamdan az bir şey kan geldi akıntıyla birlikte
Daha önceki adetimde de böyle olmuştu
Adetine çok var sanırım kan versen diyecemde ya niye bu kadar geriliyosun değilsin bı daha da böyle bişi yasayacaksan korun lütfen yapma bu eziyeti kendine

Adetine çok var sanırım kan versen diyecemde ya niye bu kadar geriliyosun değilsin bı daha da böyle bişi yasayacaksan korun lütfen yapma bu eziyeti kendine
Bugün çok ağladım ya hamileysem diye aşırı da gerginim kendisine de yazmadım.
9 unda adet olucam hesapladım ama bu stresten öncede olabilirim.

Yanı hamile olabilmeniz için çok küçük bi ihtimal oda yani bi mucize olması lazım.

Ella ilk 3-5 gun etkilidir canım gerek yok zaten hamile değilsin emin ol
Funda hanım merhaba benim sayfamda da bir soru var ona da cevap verebilir misiniz acaba çok tedirginim çok yardıma ihtiyacım var ayrıca iki kere test yaptırdım ama aşırı göğüs hassasiyetim oldu ilk defa ama ben çok pimpirikli bir insanım maalesef lütfen bi yorum yapın lütfen

Back
X