Adet dönemi

Fatma17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
11
1
36
27
Herkese Hayırlı akşamlar adetim 2 oldu 3 .günü pembe lekelenmem gelmeye başladı normalde 4 gün süren adet 2 gün sürdü neden olmuş olabilir ?

Benim de adetim gelmedi bu ay 15 gun once ara kanamam oldu hepsi ilk defa oluyor,test de yaptim ic defa negatif ve uc gun gecti, mevsim mi etkiliyo aklim almiyor.

Herkese Hayırlı akşamlar adetim 2 oldu 3 .günü pembe lekelenmem gelmeye başladı normalde 4 gün süren adet 2 gün sürdü neden olmuş olabilir ?
Merhaba bende buna benzer bir durum yaşamıştım hormon tahlili vs verdim fsh yüksek amh da düşük çıktı siz evlimisiniz çocuk falan var mı

Çok afedersiniz adetim 1 günü kahverengi lekelenmem oldu . Adetin ikinci günüde kanamam geldi şuanda Peçete ye sildikçe pembe lekelenmem oluyldu şimdide kesildi yerleşme kanaması bu şekilde olurmu

Evet adete yakin zamanda bu sekilde olurmus yerlesme kanamasi cogunlukla, tarif sizinkine uyuyo,umarim dilediginiz gibidir

ayrica 3 ay once ertesi gun hapi ictim , buyuk ihtimale dengesizlgi yapan o
Hımm olabilir
Allah isteyene nasip etsin insallah, yumurtlama takibi yapin,ihtimalleri yukseltecektir.
Yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki olmusdu gebelik testi yapdim pozitif cikdi kaset teste güvenmek de istemiyorum kanamada basliyinca adet oldum dedim kısa sürünce pembe lekelenmede olunca acaba diye süpheleniyo insan yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiyorum

Back
X