Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende buna benzer bir durum yaşamıştım hormon tahlili vs verdim fsh yüksek amh da düşük çıktı siz evlimisiniz çocuk falan var mıHerkese Hayırlı akşamlar adetim 2 oldu 3 .günü pembe lekelenmem gelmeye başladı normalde 4 gün süren adet 2 gün sürdü neden olmuş olabilir ?
Testlere güvenme derim kan tahlili yaptirBenim de adetim gelmedi bu ay 15 gun once ara kanamam oldu hepsi ilk defa oluyor,test de yaptim ic defa negatif ve uc gun gecti, mevsim mi etkiliyo aklim almiyor.
Ama uc gun gecti ve predictor erken gebelik testi yaptim silik cizgi bile yok, onceki iki gebeligimde adet gunumde yaptigimda net cizgiler cikmistiTestlere güvenme derim kan tahlili yaptir
Hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bı umutla bekliyoruzAma uc gun gecti ve predictor erken gebelik testi yaptim silik cizgi bile yok, onceki iki gebeligimde adet gunumde yaptigimda net cizgiler cikmisti
Ben gebelik dusunmuyorum , oyuzden arzu edenleredir tum diledgim:)))Hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bı umutla bekliyoruz
Hımm olabilirayrica 3 ay once ertesi gun hapi ictim , buyuk ihtimale dengesizlgi yapan o
Yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki olmusdu gebelik testi yapdim pozitif cikdi kaset teste güvenmek de istemiyorum kanamada basliyinca adet oldum dedim kısa sürünce pembe lekelenmede olunca acaba diye süpheleniyo insan yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiyorumAllah isteyene nasip etsin insallah, yumurtlama takibi yapin,ihtimalleri yukseltecektir.
Olur olur benim gorumcemde istemiyodu oldu sonradanBen gebelik dusunmuyorum , oyuzden arzu edenleredir tum diledgim:)))
Ya oyle demeyin yasim geldi zaten 40 a ve 2,5 yasinda oglum var bir de buyuk kizim. Tabiki olasiliklar kadinlar icin hep var ama isteyene nasip etsin RabbimOlur olur benim gorumcemde istemiyodu oldu sonradan
Yarın yapicam inşallah çıkar biseyler.Siz de bence bir test yapin , silik birseyler cikarsa kan verirsiniz