R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.343 693 373 Kocaeli 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Adetimin 2.günündeyim çok sancı çekiyorum ishal baş dönmesi mide bulantısı ve ateş oluyor ağrı kesici içtim biraz sakinleştim Lavaboya çıktığımda yumurta beyazı sarı siyah ve beyaz renk karışımı pıhtı gibi büyükçe parçalar gördüm Kist olabilir mi
Adetimin 2.günündeyim çok sancı çekiyorum ishal baş dönmesi mide bulantısı ve ateş oluyor ağrı kesici içtim biraz sakinleştim Lavaboya çıktığımda yumurta beyazı sarı siyah ve beyaz renk karışımı pıhtı gibi büyükçe parçalar gördüm Kist olabilir mi
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.293 En iyi cevaplar 1 5.841 198 30 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 Cerenkoala .!.: Adetimin 2.günündeyim çok sancı çekiyorum ishal baş dönmesi mide bulantısı ve ateş oluyor ağrı kesici içtim biraz sakinleştim Lavaboya çıktığımda yumurta beyazı sarı siyah ve beyaz renk karışımı pıhtı gibi büyükçe parçalar gördüm Kist olabilir mi Genişletmek için tıkla... tam sokulemedıgınde de olur enfeksıyonda da kıstte de . Ya da kan degerlerın dustugunde falan pıhtı olabılıyo zararsız tarz. Doktorun bilir .
Cerenkoala .!.: Adetimin 2.günündeyim çok sancı çekiyorum ishal baş dönmesi mide bulantısı ve ateş oluyor ağrı kesici içtim biraz sakinleştim Lavaboya çıktığımda yumurta beyazı sarı siyah ve beyaz renk karışımı pıhtı gibi büyükçe parçalar gördüm Kist olabilir mi Genişletmek için tıkla... tam sokulemedıgınde de olur enfeksıyonda da kıstte de . Ya da kan degerlerın dustugunde falan pıhtı olabılıyo zararsız tarz. Doktorun bilir .
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ağustos 2019 62.522 120.070 698 31 30 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #3 Doktora danış canım akıntılar bile farklıysa iltihap olabilir kist olabilir geç kalma