- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 29
- Konu Sahibi panikatakhastasi
-
Kekik cayi papatya cayi icinHep günü gününe ve yoğun regl olurum. Bu ay 1 gün gecikti, gece oldum ama hâlâ sökülemiyorum. Pedimde sadece leke var ama tuvalete girince kan akıyor. Çıkıyorum ve saatlerce yine kan yok. Resmen içerde tıkalı kalıyor ve öyle olunca da şiddetli ağrı yapıyor. Ne yapıp reglimi söktürebilirim şuan?
Not: hamile olduğumu sanmıyorum dün olmayınca test yapmıştım, bir de vücudumu tanıyorsam bu birebir regl sancısı
hareket edin yürüyüş yapın hemen sökülüyorHep günü gününe ve yoğun regl olurum. Bu ay 1 gün gecikti, gece oldum ama hâlâ sökülemiyorum. Pedimde sadece leke var ama tuvalete girince kan akıyor. Çıkıyorum ve saatlerce yine kan yok. Resmen içerde tıkalı kalıyor ve öyle olunca da şiddetli ağrı yapıyor. Ne yapıp reglimi söktürebilirim şuan?
Not: hamile olduğumu sanmıyorum dün olmayınca test yapmıştım, bir de vücudumu tanıyorsam bu birebir regl sancısı
Tam 4. çayımı içerken okudum bu yorumu:) sökülmedim hâlâ ama en azından ağrıyı hafifletiyorKekik cayi papatya cayi icin
Evet normalde yürüyüş iyi gelirdi içim dışıma çıkardı da ilk kez faydasını göremiyorum bu saat oldu hâlâ sökülemedim sadece wcde geliyorhareket edin yürüyüş yapın hemen sökülüyor
yürümeye devam o zamanEvet normalde yürüyüş iyi gelirdi içim dışıma çıkardı da ilk kez faydasını göremiyorum bu saat oldu hâlâ sökülemedim sadece wcde geliyor
He 45 kiloyum zaten o hanımla 40 yapcan beni :)))yürümeye devam o zamanleslie ile yürü falan var ya o hızlı da yürütüyor
hala mı sökülmediHe 45 kiloyum zaten o hanımla 40 yapcan beni :)))
Enteresan adet oldum bu ay niyeyse kanama yerine kan pıhtıları geldi hep kesildi sonra heralde sökülemeyince pıhtılaştı diye düşünüyorum bilmiyorum ilk kez başıma geliyorhala mı sökülmedi
Kas gevsetici özelligi varya o yuzden rahatliyorsunuzdurTam 4. çayımı içerken okudum bu yorumu:) sökülmedim hâlâ ama en azından ağrıyı hafifletiyor
Gebelik olabilir mi? Benim gebeliğimde öyle olmuştuBen de aynı durumdayım ve ilk defa başıma geldi hala sokulemedim normalde ovulasyondan 13 gün sonra regl olurum 15. gün leke şeklinde kanama ama ağrı yok spor da yapıyorum olamadım
Yok canım gecikmeli geldi kırmızılarGebelik olabilir mi? Benim gebeliğimde öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?