adet döneminde tampon kullanan var mııı?

Esmket

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
9
0
286
35
Kayseri
Arkadaşlar adet döneminde tampon kullananınız var mı ? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Bu tamponu kullanan genelde kadınlar kızlar sanırım kullanmaz ,
zardan dolayı sanırım ben sevmiyorum çünkü içinde şişiyor zamanında .çıkarmazsan mikrop kaparsın ama külot pislenmiyor avantajı o

Bu hafta sonu kaplıcaya gidicez benimde adet günüme denk geldigi için mecbur kullanmam gerekecek.Bebegimi emzirdigim içinde hap filan kullanamadım.tek çare tampon gibi görünüyor.

Bence kullan , uygundur ama dikkat et ve zamanında değiştir ,ilk kez kullanırken kendini fazla kasma rahat ol
Bu hafta sonu kaplıcaya gidicez benimde adet günüme denk geldigi için mecbur kullanmam gerekecek.Bebegimi emzirdigim içinde hap filan kullanamadım.tek çare tampon gibi görünüyor.

ben kullanıyorum canım özellikle yazın çok iyi oluyo malum deniz sezonu :) bide pedler bende alerji yapıyo en fazla 2 gün ped kullanabiliyorum hele yazın çok rahatsız ediyo.... senin kullanman ilk olacak galiba kaçıncı gününde kullanacaksın bilmem ama çok yoğun günündeyse 2 saatte bir değiştir derim bide takarken kendini kasma ayağa kalktığında içinde olduğunu hissetmemen gerek ki sağlıklı takmış olasın gerçi herşey içinde yazıyo

Bende ilk kez geçtiğimiz yaz kullanmıştım nasıl kullanıldığını bilmediğim için epey araştırmıştım. Gerçekten çok büyük kolaylık ben 3 saatte bir değiştiriyodum genelde yoğun olur kanamalarım ve pedle genelde sızardı ama bunda hiçbi sorun olmadı. Havuza veya denize girdikten sonra mikrop kapmamak için değiştirmek gerekiyo

nasıl kullanılıyo :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…