Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet dönemindeyim sancım yok kahverengi lekem geliyor yerleşme kanaması olabilir mi ?
Arkadaşlar hastalanma dönemimdeyim yalnız kahverengi leke geliyor. Ama regli sancım hiç yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile olabilir miyim ? Yada şuan erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı
Teşekkür ederim. Regli olucam derim ama normal şartlarda benim aşırı sancılı geçer adet dönemlerim şuan hiç yok sadece belli aralıklarla karnımda baskı gibi birşey oluyor. İnşallah bakalım test yapayım o zaman
Arkadaşlar hastalanma dönemimdeyim yalnız kahverengi leke geliyor. Ama regli sancım hiç yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile olabilir miyim ? Yada şuan erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı
Test yaptın mı sonuç nedir benim de durum öyle pembemsi bir akıntı geldi bugün umudum kesilir gibi oldu ya adet başlangıcı ise diye.
bir çok belirtim de var aslında.
Test yaptın mı sonuç nedir benim de durum öyle pembemsi bir akıntı geldi bugün umudum kesilir gibi oldu ya adet başlangıcı ise diye.