Adet dönemindeyim sancım yok kahverengi lekem geliyor yerleşme kanaması olabilir mi ?

Alya2022

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
7
1
6
40
Arkadaşlar hastalanma dönemimdeyim yalnız kahverengi leke geliyor. Ama regli sancım hiç yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile olabilir miyim ? Yada şuan erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı

Erken gebelik testinde öğrenirsiniz. Bi arkadasimdada boyle oldu adet olmayı bekliyordu kahverengi akıntısı vardi hamile olduğunu öğrendi

Erken gebelik testinde öğrenirsiniz. Bi arkadasimdada boyle oldu adet olmayı bekliyordu kahverengi akıntısı vardi hamile olduğunu öğrendi
Teşekkür ederim. Regli olucam derim ama normal şartlarda benim aşırı sancılı geçer adet dönemlerim şuan hiç yok sadece belli aralıklarla karnımda baskı gibi birşey oluyor. İnşallah bakalım test yapayım o zaman

Arkadaşlar hastalanma dönemimdeyim yalnız kahverengi leke geliyor. Ama regli sancım hiç yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile olabilir miyim ? Yada şuan erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı
Test yaptın mı sonuç nedir benim de durum öyle pembemsi bir akıntı geldi bugün umudum kesilir gibi oldu ya adet başlangıcı ise diye.
bir çok belirtim de var aslında.

Yerlesme kanamaso adete bikac gun kala gelir geneld gec dollemme degilse benim.oyle olmustu ki yerlesme kanamasi isi idrar testinde mutlaka cikar yerlesme kanamasi yasadigimin ertesi gunu degerim 4580 cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…