İlk zamanlar vajinusmus hastası olduğumu dusunen ben ve bana çok iyi bir insanın beni aydinlatmasiyla o düşüncemi yıkan ve minnettar oldugum bir insan. Arkadaşlar dilator tedavisi görürken 3. Dilatoru de atlattıktan sonra 4. Dilator olayı bitmeden sizinde bilginiz var mı bilmiyorum ancak kızlık zarı bozulmasa bile vajene sperm girdikten sonra hamile olma ihtimali olduğunu hem yüzyüze doktordan teyit almıştım belirtiler oldu ancak şuanda regl oldum malesef. Ama arakadaslar benim en büyük sorunum regl düzensizliğim oluyor telefona regl takvimi yukledim oradan yumurtlamaya bakıyorum iyi kafam karışıyor benim beni aydınlatır mısınız lütfen 28 inde regl olan biri hastalık süreci 6 gün olan biri kaç gün sonra yumurtlama günü olur acaba
28 günlük bir döngünüz varsa eğer 14. Gün yumurtlama olur. Örneğin kanamanın başladığı günden itibaren 14 gün. Tabii yumurtlama zamanı kişiden kişiye değişebilir, stres, hava şartları, yeme bozukluğu vs hepsi etkileyebilir. Bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlama yaşayabilir. Gebelik düşünüyorsanız uygulama değil de test kullanmanızı tavsiye ederim.
Bunlar hesaplanırken reglinin kaç gün sürdüğünün bir önemi yok canım. Kanamanın olduğu ilk günü 1. gün olarak sayıyorsun. Sonra tekrar regl olana kadar kaç saymaya devam. Bu genelde 28 günde bir oluyo. Ama 35 günde bir olan da var. Öncelikle kaç günde bir regl olduğunu hesapladıktan sonra reglden 14 gün önce yumurtlama günün olduğunu bilirsin ama dakik olacak diye birşey yok. Çocuk isteyenler regle 18 gün kala gün aşırı ilişkiye giriyorlar. Bu şekilde tutturmanız daha yüksek oluyor.
İlk zamanlar vajinusmus hastası olduğumu dusunen ben ve bana çok iyi bir insanın beni aydinlatmasiyla o düşüncemi yıkan ve minnettar oldugum bir insan. Arkadaşlar dilator tedavisi görürken 3. Dilatoru de atlattıktan sonra 4. Dilator olayı bitmeden sizinde bilginiz var mı bilmiyorum ancak kızlık zarı bozulmasa bile vajene sperm girdikten sonra hamile olma ihtimali olduğunu hem yüzyüze doktordan teyit almıştım belirtiler oldu ancak şuanda regl oldum malesef. Ama arakadaslar benim en büyük sorunum regl düzensizliğim oluyor telefona regl takvimi yukledim oradan yumurtlamaya bakıyorum iyi kafam karışıyor benim beni aydınlatır mısınız lütfen 28 inde regl olan biri hastalık süreci 6 gün olan biri kaç gün sonra yumurtlama günü olur acaba
Kızlık zaranın çeşitleri çok delikli olan var çift Kızlık olan var asla yırtılmayan kalın zar olan var hiç Kızlık zarı olmayan bile var bu yüzden imkansız diyemem. Ama Vajinismusu yenmeye çalışıp daha sonra gebelik düşünmemiz daha sağlıklı olur bence. Adetiniz bittiği gündem sonra 2 1 2 1 ilişki yaşarsanız yumurtlamayı yakalayabilirsiniz ama size tavsiyem ovülasyon testiyle takip etmeniz