Adet döngüsü 30 günün üstünde olanlar hamileligini kacinci gunde ogrendi,yumurtlama gunu belirleme

DeryaDenizel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
46
12
1
37
Kizlar benim regil duzenim 30 gunun ustunde.Reglme en az 1 hafta var.Gebelik testini yapmak icin cok mu erken.Benim gibi 30 gunun ustunde regl duzeni olanlar arkadaslad hamileligini kacinci haftada ogrendi acaba?.Gec dollenme 30 gunun ustunde adet dongusu olanlarda mi oluyor?Adetine yakin veya adet gunu test yapip negatif cikip daha sonra hamile oldugunu ogrenen var mi?Ne kadar cok soru sordum.Aman Tanrim

Slm adetım ortalama 31 gun suruyor reglm genelde duzenlıdır.ınternettekı yumurtlama takvımıne gore denedım ve her ıkı gebelıgımdede degerkendırdıgım ay hamıle kaldım.regl olacagım gun test yaptım ılk gebelıgımde cok sılık bır cızgı belırmıstı.suankı gebelıgımde daha net ıkıncı cızgıyı gordum.sunuda ogrendımkı yumurtlama hep 13.14.gunler olmuyormus arkasım reglısıne bı kac gun kala hamıle kaldı soka gırdıler:)yada regl bıtımı bısey olmaz dıye dusunup suan kucagında bes aylık bebegı olan arkadasım var vs vs.eger bu yolda yenı ısenız yumurtlama haftalarını degerlendırın olmadı testler var yumurtladıgın zmnı belırleyen onlarla takıp yapabılırsınız.gercekten ısteyen ve analık yapacak kadınlarımızun hepsı ıatedıgı zmn hamıle kalır ınsallh.

Ovulasyon testleri kullanabilirsin. Internette cok var. Gunu belirleme de yardimci olcaktir. Her bayanin yunurtlama duzeni farkli ben 28 gunde bir olurken 10.gunde yumurtluyordum. Normalde 12 olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…