Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet düzenleyici Duphaston kullanan varmı doktorum vermişti kullanmama gerek kalmamıştı şimdi kullanmam gerekiyor ama nasıl içeceğimi unuttum hatırlamıyorum
Adet düzenleyici Duphaston kullanan varmı doktorum vermişti kullanmama gerek kalmamıştı şimdi kullanmam gerekiyor ama nasıl içeceğimi unuttum hatırlamıyorum
Merhabalar bende hormonel dengelsizlikten dolayı yumurtlama döneminde başlayıp regl olana kadar süren bir düzensiz kanama yaşıyordum 8-9 aydır. Doktorum bana düzene girsin diye Duphaston verdi sabah akşam 1 kez yani günde 2 kez. Regl gününü 1 diye say 14.günde başla 28.güne kadar iç 29da içme bırak dedi. İkinci ayım şimdi çok şükür düzensiz kanamam olmuyor bir sonraki ayda içip kontrole gidicem tekrar. İlaç bana bu şekilde verildi siz yinede eczanenize bir danışın isterseniz sistemde doktor yazar nasıl kullanmanız gerektiğini onlar görür ama bir çok kişiye düzenlensin diye benimki gibi veriliyor.