Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fsh yüksekliği ve yumurta tembelliği
Adet düzenleyici kullanmama rağmen adet olmuyorum
Bide tekrarlayan vajinal enfeksiyon um var içmediğim bitki çayı kalmadı artık sıkıntıdan stresten patlamak üzereyim bi önerisi olan var mı?
Fsh yüksekliği ve yumurta tembelliği
Adet düzenleyici kullanmama rağmen adet olmuyorum
Bide tekrarlayan vajinal enfeksiyon um var içmediğim bitki çayı kalmadı artık sıkıntıdan stresten patlamak üzereyim bi önerisi olan var mı?
Diğerini bilmiyorum ama enfeksiyon için vajinal bölgeyi sadece suyla temizleyip ıslak bırakmamaya,bol su içip idrar tutmamaya(bol su vajiina florasını dengelermiş) ,pamukly çamaşır giyip kirlendiğinde hemen değiştirmeye gayret edin. Bir de mesela bazen akıntı çamaşıra gelmesin diye peçeyr veya tuvalet kağıdı falan koymak çok zararlıymış teyzemin kızında bu sebeple enfeksiyon ve mantar olmuştu. Tabi fitil krem hap gibi antibiyotikler yazdıysa doktorunuz özenle kullanın.Antibiyotikler sonrasında probiyotik tüketin, bağışıklığınızı uygun gıdalarla destekleyin.Eminin bu alışkanlıklar çok işinize yarayacaktr geçmiş olsun