Adet duzenliyse yumurtlama kesin oluyor mu?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Herkese merhabalar. Her ay konu aciyorum kusura bakmayin ama hamile kalana kadar sanirim sorularim bitmeyecek adetlerim duzenli 27-28 gunde bir olurdum ama 3-4 seferdir 26 gunde bir duzenli sekilde oluyorum. Fakat burda yumurtlama belirtilerini okuyorum ama hic ben o belirtileri yasamiyorum. Akinti ates ne bilim hic olmadi bende hic yumurtladigimi fark etmiyorum sizler gibi yumurtlama olmuyor mu adet duzenliyse oluyor mu mutlaka? Bir kere ovulasyon testi yaptim bekledigim tatihten 4 gun once yumurtlamayi gordum gerci ama o ayda hamile kalamadim. Artik ne yumurtlama icin ne hamilelik icin test yapmak istemiyorum gercekten sadece ben mi yumurtlamami fark edemiyorum acaba? Simdiden tesekkurler

Yumurtlama olur ama 12 ay boyunca her ay olmaz diye okumuştum . Bende hiç bilmezdim yumurtlama zamanını belirtisini bir yıl sonra öğrendim

doktorum bana bazı aylar yumurtalar çatlamadan söner dökülür adet görürsünüz demişti.
yani yumurtlama her ay olabilir ama yeterli olgunluğa gelemeden sönebilirmiş.
valla 1 senedir uğraşıyorum her şeyi öğrenmiş olmak bana yük olmaya başladı ama şöyle bir his var öğrendikçe daha rahat relax oluyorum.

Benimkiler her ay sonuyor galiba bende 5 aydir ugrasiyorum ama yok olmuyor sozde yumurtlama donemim ama yine sifir belirti

A oylemiymis nasil bilecegiz acaba hangi aylar oldugunu ne zormus hamile kalmak ya
Oluruna bırakmak aslında kendince hesplamada yapabilirsin mesela adet bittikten sonra başla iki günde bir çalışma olsun hastalığa bir hafta kalana kadar devam et eğer adet düzensizliği yok ise

Oluruna bırakmak aslında kendince hesplamada yapabilirsin mesela adet bittikten sonra başla iki günde bir çalışma olsun hastalığa bir hafta kalana kadar devam et eğer adet düzensizliği yok ise
Evet biz aslinda cocuk istedigimizden beri hergun degerlendiriyoruz ama burda ogrendim ki hergun degerlendirmekte iyi degilmis yumurtlamayi kacirmayayim diye ne olur ne olmaz hergun degerlendirelim dedik oda yanlismis doktorumda tam aksine spermleri etkilemedigibni soyledi kafam karisti hayirlisi ne yapacagimi sasirdim artik

Benimkiler her ay sonuyor galiba bende 5 aydir ugrasiyorum ama yok olmuyor sozde yumurtlama donemim ama yine sifir belirti
Benimde yumurtlama dönemim kuru geçiyor valla kuru incir gibi dolanıyorum.
20 yaşımdayken deli gibi ıslanırdım şimdi 28 yaşındayım kurudum resmen kuru bir şekilde regl dönemi tamamlıyorum.
seni anlıyorum o yüzden

Sağlıklı spermden önemli zaten sperm ortalama 3 4 gün canlı kalıyor her gün yapmak yerine iki günde üç günde daha ideal

Ay aynisiii valla bekarken devamli akintim vardi kac ic camasiri degistirirdim evlendim simdi kupkuru yumurtlamami asla hissetmiyorum hic akintim yok

Sağlıklı spermden önemli zaten sperm ortalama 3 4 gün canlı kalıyor her gün yapmak yerine iki günde üç günde daha ideal
Haklisiniz yeni evliyiz aslinda birazda ondan belki esim boyle memnunum diyor cocuk yapmak icin odaklanmayalim diyor ama gelecek ay kesinlikle 2-3 gunde bir deneme yapacagim belki oyle tutar

Haklisiniz yeni evliyiz aslinda birazda ondan belki esim boyle memnunum diyor cocuk yapmak icin odaklanmayalim diyor ama gelecek ay kesinlikle 2-3 gunde bir deneme yapacagim belki oyle tutar
Bizde çocuk için öyleydik ama oluruna bırak çocuğu düşünme Rabbim hayırlı vakitte nasip eder

Progestron testi verdim salı günü sonucu 5.7 çıktı normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…