Adet Düzensizliği Duphaston Hamilelik

angellb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
8
5
36
25
Hanımlar merhaba.
Biraz uzun olacak ama okursanız çok sevinirim adet düzensizliğim var bu yıllardır böyle. Yılın başından beri çocuk istiyoruz ancak yumurtlama dönemi ne zaman nasıl hiç bilgim yoktu sonra mayıs gibi LH Ovulasyon testlerini öğrendim ilk kullandım o ay hamile kaldım ancak kimyasal gebelikmiş tam 30. Gün yumurtlamıştım. Haziran ayı baktım testlere ancak o da daha erken yumurtlamışım kaçırmıştım.( O sırada doktora gittim tahliller vs yapıldı) bu ay yine yapiyorum ve pik göremedim dün doktora gittim yumurtalaman daha yeni olmuş geçmiş dedi ve sabah akşam test yapiyordum hep silikti anlayacağınız işe yaramadı. Duphaston 3 ay kullan dedi düzene girsin dedi benim anlamadığım ben hiç 30 günde bir adet olmadığım için 14-15. Günler hiç yumurtlamadım. Bu ilacı adetimden beri 16. Gün ile 25. Güne kadar 10 gün boyunca sabah aksam içecekmişim ve tahmini 3-5 gün içinde adet olacakmışım peki ben ne zaman yumurtlayacam ki yumurtlamayacak mıyım bilgisi olan var mı günaşırı ilişki dedi ama kafam karıştı

Duphaston yumurtlama olursa ve spermle karşılaşırsa bebek tutunsun diye kullandırılıyor eğer döllenme olmazsa da adeti söksün diye veriliyor. Doktorda gebelik oluşsun diye tahmini yumurtlama zamanları kullan demiş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…