- 21 Aralık 2020
- 9
- 5
- 6
- 35
- Konu Sahibi rosebyrose
-
Aşkısı ben körüm herhalÇizgi var gibi hemen mi çıktı
bu bekledıkten sonra cıktı dımı. testın kendı cızgısıne benzıyo.45 50 gunde adet oluyosan yumurtlama olmuyo bıle olabılır bunu kontrol ettırmıs mıydın? 50 gunde adet olurken 34. gun yumurtlama olsa 46. gun testte cıkar
Herkese merhaba,
Eşimle 1 aydır korumasız iliski yaşıyoruz, bir bebeğimiz olsun istiyoruz..
Adet düzensizliğim var, 45 50 günde bir adet görüyorum genelde.
Eklediğim fotolarda sizce gebelik suphesi var mi?
kuruyunca gri golge gb bısey belırıyo o ya cıkmıs kuzum :)Aşkısı ben körüm herhal
Ben gördüm ama hemen çıktı mı işte onu sen biliyprsunAşkısı ben körüm herhal
Evet hemen gördüm ama foto çekmem yarım saat sonra gerçekleşti.Çizgi var gibi hemen mi çıktı
Tortu evet gebelik belirtisi bi de ayıptır söylemesi de sabah ilk idrarın koyu mu ilaç gibi kokuyor muEvet hemen gördüm ama foto çekmem yarım saat sonra gerçekleşti.
Bir de idrarımda tortular var, affedersiniz hem beyaz kepek gibi hem de tül gibi.
Böbrek kumu döktüğüm şüphesiyle doktora gittim ancak hiç bir şey çıkmadı böbreklerimde, enfeksiyon da çıkmadı idrarımda..
Koyu ama kokusu ilaç gibi değil sanırım.Tortu evet gebelik belirtisi bi de ayıptır söylemesi de sabah ilk idrarın koyu mu ilaç gibi kokuyor mu
Hayır aslında testten 30 40 dakika sonra çekilmiştir foto.bu bekledıkten sonra cıktı dımı. testın kendı cızgısıne benzıyo.45 50 gunde adet oluyosan yumurtlama olmuyo bıle olabılır bunu kontrol ettırmıs mıydın? 50 gunde adet olurken 34. gun yumurtlama olsa 46. gun testte cıkar
Benim tek belirtim göğüslerim adete 1 hafta kala ağrırdı ağrımadı Sadce bi sabah kalktım o gün ağrıdı ertes gün test yaptım pozitifti ama sonradan fark ettim mesela her sabah test yaptım ben 3 4 gün idrarım son 2 gün çok koyuyduKoyu ama kokusu ilaç gibi değil sanırım.
Dediğim gibi böbreklerimde belimde ve sol kasığımda da ağrı var, daha doğrusu doluluk hissi.
Sizde ne gibi belirtiler olmuştu başka?
Ben de önümüzdeki günlerde tekrarlayayım testimi o zaman.Benim tek belirtim göğüslerim adete 1 hafta kala ağrırdı ağrımadı Sadce bi sabah kalktım o gün ağrıdı ertes gün test yaptım pozitifti ama sonradan fark ettim mesela her sabah test yaptım ben 3 4 gün idrarım son 2 gün çok koyuydu
Amin çok teşekkür ederimBen de önümüzdeki günlerde tekrarlayayım testimi o zaman.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız, pozitif enerjiniz için.
Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alır, mutlu huzurlu günlerde büyütürsünüz umarım.
idrarda yüzüyorlar mı? Dibe mi çöküyor üstte mi duruyorlardi?Evet hemen gördüm ama foto çekmem yarım saat sonra gerçekleşti.
Bir de idrarımda tortular var, affedersiniz hem beyaz kepek gibi hem de tül gibi.
Böbrek kumu döktüğüm şüphesiyle doktora gittim ancak hiç bir şey çıkmadı böbreklerimde, enfeksiyon da çıkmadı idrarımda..
Dibe çöküyorsa gebelik miidrarda yüzüyorlar mı? Dibe mi çöküyor üstte mi duruyorlardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?