Adet duzensizligi durumunda idrarda gebelil testi

rosebyrose

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
9
5
6
35

Herkese merhaba,
Eşimle 1 aydır korumasız iliski yaşıyoruz, bir bebeğimiz olsun istiyoruz..
Adet düzensizliğim var, 45 50 günde bir adet görüyorum genelde.
Eklediğim fotolarda sizce gebelik suphesi var mi?

Eklentiler

• 20201221_120051.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 20201221_120302.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:

Herkese merhaba,
Eşimle 1 aydır korumasız iliski yaşıyoruz, bir bebeğimiz olsun istiyoruz..
Adet düzensizliğim var, 45 50 günde bir adet görüyorum genelde.
Eklediğim fotolarda sizce gebelik suphesi var mi?
bu bekledıkten sonra cıktı dımı. testın kendı cızgısıne benzıyo.45 50 gunde adet oluyosan yumurtlama olmuyo bıle olabılır bunu kontrol ettırmıs mıydın? 50 gunde adet olurken 34. gun yumurtlama olsa 46. gun testte cıkar

Çizgi var gibi hemen mi çıktı
Evet hemen gördüm ama foto çekmem yarım saat sonra gerçekleşti.

Bir de idrarımda tortular var, affedersiniz hem beyaz kepek gibi hem de tül gibi.
Böbrek kumu döktüğüm şüphesiyle doktora gittim ancak hiç bir şey çıkmadı böbreklerimde, enfeksiyon da çıkmadı idrarımda..

Tortu evet gebelik belirtisi bi de ayıptır söylemesi de sabah ilk idrarın koyu mu ilaç gibi kokuyor mu

Tortu evet gebelik belirtisi bi de ayıptır söylemesi de sabah ilk idrarın koyu mu ilaç gibi kokuyor mu
Koyu ama kokusu ilaç gibi değil sanırım.

Dediğim gibi böbreklerimde belimde ve sol kasığımda da ağrı var, daha doğrusu doluluk hissi.

Sizde ne gibi belirtiler olmuştu başka?

Hayır aslında testten 30 40 dakika sonra çekilmiştir foto.
Kadın doğum doktorum şimdilik öyle bir problem olmadığını söyledi ama haklısınız pek normal ve de sağlıklı bir durum değil yaşadığım.

Koyu ama kokusu ilaç gibi değil sanırım.

Dediğim gibi böbreklerimde belimde ve sol kasığımda da ağrı var, daha doğrusu doluluk hissi.

Sizde ne gibi belirtiler olmuştu başka?
Benim tek belirtim göğüslerim adete 1 hafta kala ağrırdı ağrımadı Sadce bi sabah kalktım o gün ağrıdı ertes gün test yaptım pozitifti ama sonradan fark ettim mesela her sabah test yaptım ben 3 4 gün idrarım son 2 gün çok koyuydu

Ben de önümüzdeki günlerde tekrarlayayım testimi o zaman.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız, pozitif enerjiniz için.
Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alır, mutlu huzurlu günlerde büyütürsünüz umarım.

idrarda yüzüyorlar mı? Dibe mi çöküyor üstte mi duruyorlardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…