Canım bende çok merak ediyorum bende de adet düzensizliği var 4. aya girdik bebek istiyoruz ama olmuyor adet düzensizliğünden mi enfeksiyon da var ondan mı bilemiyorum. Tabi takdir Allah tan bunlar sadece engel sandığımız şeylerÂdetlerim düzensizdir bi erken bi geç olur net bi şey söylemedi doktor hormonlardan dediler ama çok yüksek değildi hiçbişey böyle hamile kalan varmi
Doktora gittinmiCanım bende çok merak ediyorum bende de adet düzensizliği var 4. aya girdik bebek istiyoruz ama olmuyor adet düzensizliğünden mi enfeksiyon da var ondan mı bilemiyorum. Tabi takdir Allah tan bunlar sadece engel sandığımız şeyler
Dr gıtmelisin canım, benımde duzensızdı ılk vocukta pko vardı 6 ay sonra hamıle kaldım ,ikinvi de kist vardı 5 ay sonra hamile kaldım ama klomen falan kullandm daha bitkisel seyler falan fılan . genelde gebe kalınıyo ekstra bı sorun yoksa ama uzun bi sürecÂdetlerim düzensizdir bi erken bi geç olur net bi şey söylemedi doktor hormonlardan dediler ama çok yüksek değildi hiçbişey böyle hamile kalan varmi
Canım bundan bir bucuk ay önce gittim ama enfeksiyon için adet düzensizliği için bir ilaç yazmasını söyledim kullandım bidahaki ay yine düzensiz geldi anlamadım gitti kist falanda yokmus yumurtalıklarında sağlam dediDoktora gittinmi
Soğan suyu denediniz miCanım bundan bir bucuk ay önce gittim ama enfeksiyon için adet düzensizliği için bir ilaç yazmasını söyledim kullandım bidahaki ay yine düzensiz geldi anlamadım gitti kist falanda yokmus yumurtalıklarında sağlam dedi
Denedim canım ama bsye yaramadı. Soğan suyu belki de bana iyi gelmedi bir çok insana şifs oldu. 5 gündür karnabahar suyu içiyorum sarı katı akıtılarım oldu ilk dört gün dünden beri bsy akmıyor temizledi heralde ama 21 güb kullanmaya devam edecegimSoğan suyu denediniz mi
Adet düzensizliği çok kötü benimde yumurtalarını Polikistik gorutuntude sol overe yakın ufak bir kistim var, bir ay 35 bir ay 45 bir ay 30 yorduDenedim canım ama bsye yaramadı. Soğan suyu belki de bana iyi gelmedi bir çok insana şifs oldu. 5 gündür karnabahar suyu içiyorum sarı katı akıtılarım oldu ilk dört gün dünden beri bsy akmıyor temizledi heralde ama 21 güb kullanmaya devam edecegim
Canım ilk ay evlendiğimde 45 gün gelmedi bende de böyle geç oluyor ama domtorlar hiçbir sıkıntın yok diyorlarAdet düzensizliği çok kötü benimde yumurtalarını Polikistik gorutuntude sol overe yakın ufak bir kistim var, bir ay 35 bir ay 45 bir ay 30 yordu
Ama evliliğin ilk zamanlarında olabilen bir durum mesela bende gebelik düşündükten sonra duzensizlesmeye başladı stresle doğrudan alakalı kuzum benceCanım ilk ay evlendiğimde 45 gün gelmedi bende de böyle geç oluyor ama domtorlar hiçbir sıkıntın yok diyorlar
Merhaba 2. Çocuk da pko geçmişmiydi hala varmıydı acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDr gıtmelisin canım, benımde duzensızdı ılk vocukta pko vardı 6 ay sonra hamıle kaldım ,ikinvi de kist vardı 5 ay sonra hamile kaldım ama klomen falan kullandm daha bitkisel seyler falan fılan . genelde gebe kalınıyo ekstra bı sorun yoksa ama uzun bi sürec
Teseklürler geçmiş dedı dr , ama kist daha sancılı bişeydı pko da adet duzensızlıği vardı sadce, bunda agrı ve adet olamıyrdm ılacla ,sogan kürüyle adet oluyrdm 45-50 gundeMerhaba 2. Çocuk da pko geçmişmiydi hala varmıydı acaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende pkoluydum adetim düzenliydi amaTeseklürler geçmiş dedı dr , ama kist daha sancılı bişeydı pko da adet duzensızlıği vardı sadce, bunda agrı ve adet olamıyrdm ılacla ,sogan kürüyle adet oluyrdm 45-50 gunde
Yaa öyle mi ama benim adet olduğumdan beri böyle düzensizAma evliliğin ilk zamanlarında olabilen bir durum mesela bende gebelik düşündükten sonra duzensizlesmeye başladı stresle doğrudan alakalı kuzum bence
Ay herşeyi ayrı sıkıntıYaa öyle mi ama benim adet olduğumdan beri böyle düzensiz
AynenAy herşeyi ayrı sıkıntıherşeyle alakalı olabiliyor.
Polikistik over kaynaklı ise tedavi gerekir çünkü yumurtan gelişip catlamadigi için adetin zamanında olmuyor
Maşallah darısı bizlereBen varım ilk adet olmamdan beri hep düzensizdi ayda iki kere olduğumda oluyodu hiç olmadığımda şu an 13 haftalık hamileyim ki kazayla oldu oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?